about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

شرکت سیستم‌های البیت قراردادی به ارزش 170 میلیون دلار برای همکاری با ارتش سوئد در یک پروژه دیجیتال دریافت کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت (Elbit Systems) قراردادی به ارزش تقریبی 170 میلیون دلار برای تبدیل شدن به شریک برنامه دیجیتالی‌سازی ارتش سوئد «LSS Mark» دریافت کرد. این قرارداد در یک دوره 10 ساله انجام خواهد شد.

سیستم‌های البیت این برنامه را رهبری می‌کند و سیستم‌های فرماندهی و کنترل را در پلتفرم‌های مختلف از پست‌های فرماندهی و وسایل نقلیه تا ادغام، نصب و نگهداری سیستم‌های پیاده‌شده را ارتقا می‌دهد و به این ترتیب، هر 2 از رشد ارتش سوئد و همچنین افزایش قابلیت‌ها پشتیبانی می‌کنند.

این کار در تأسیسات سیستم‌های البیت سوئد، افزایش ردپای محلی، استخدام ده‌ها مهندس سیستم، تکنسین و مهندسان پشتیبانی میدانی در چند سال آینده انجام می‌شود و تعهد سیستم‌های البیت برای رشد و گسترش دانش و قابلیت‌های محلی سیستم‌های البیت در سوئد را افزایش می‌دهد. 

توبیاس ونبرگ (Tobias Wennberg)، مدیر کل سیستم‌های البیت در سوئد گفت :

«انتخاب شدن به عنوان شریک برنامه دیجیتالی‌سازی ارتش سوئد یک دستاورد مهم برای سیستم‌های البیت است و ما به این جایزه بسیار افتخار می‌کنیم. این همکاری به تقویت موقعیت ما به عنوان یک شریک اصلی فناوری نیروهای مسلح سوئد در سفر دیجیتالی آنها کمک می‌کند و ما مفتخریم که می‌توانیم به عنوان شریک، نیروهای مسلح سوئد و سایر شرکای صنعتی را در سال‌های بعد حمایت کنیم.»

هایم دِلمار (Haim Delmar)، مدیر کل سیستم‌های البیت در حوزه فرماندهی، کنترل، نظارت و سایبر اظهار داشت :

«تصمیم برای انتخاب مجدد سیستم‌های البیت مزیت‌های فنی و عملیاتی ارائه شده با راه‌حل‌های ما را تأیید می‌کند. این تصمیم نقطه عطف دیگری برای سیستم‌های البیت در سوئد است زیرا ما همچنان به حمایت از دیجیتالی کردن نیروهای مسلح سوئد ادامه می‌دهیم. ما متعهد به رشد و گسترش توانایی‌های داخلی خود در سوئد هستیم.»

منبع:

تازه ترین ها
کاربرد
1405/05/11 - 13:47- هوش مصنوعي

کاربرد راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای حمایت از کشاورزان نیجریه

شرکت امنیت سایبری سیسکو در حال بررسی راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای حمایت از کشاورزان نیجریه‌ای است.

پیش‌بینی
1405/05/11 - 13:36- تروریسم سایبری

پیش‌بینی رژیم صهیونیستی درمورد جنگ هویت‌ها در عصر هوش مصنوعی

صنعت سایبری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که هویت به میدان نبرد بعدی امنیت هوش مصنوعی تبدیل خواهد شد.

تشدید
1405/05/11 - 13:07- آسیا

تشدید درگیری ارمنستان و آذربایجان با حملات سایبری علیه روزنامه‌نگاران و مدافعان حقوق بشر

به گفته محققان، درگیری ارمنستان و آذربایجان با حملات سایبری علیه روزنامه‌نگاران و مدافعان حقوق بشر و استفاده آذربایجان از جاسوس‌افزار اسرائیلی پگاسوس تشدید شده است.