about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نیروی زمینی آمریکا قصد دارد به‌منظور توسعه قابلیت‌های آموزش سایبری نیروهای فرماندهی سایبری، قراردادی به ارزش یک میلیارد دلار امضا کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نیروی زمینی آمریکا پیش‌نویس پیشنهاد خود را پیرامون قراردادی به ارزش 1 میلیارد دلار به‌منظور آموزش سایبری وزارت دفاع در تاریخ 10 مارس منتشر کرد. این قرارداد «تریدنت» (TRIDENT) نام داشته و رویکردی ساده‌تر را در فرایند آموزش توانمندی‌های سایبری ارتش ارائه می‌دهد.

بزرگ‌ترین بخش قرارداد تریدنت به «محیط تمرین سایبری پایدار» (PCTE)، مرتبط است. در این بخش پلتفرمی آماده می‌شود که به نیروهای عملیاتی فرماندهی سایبری آمریکا (Cyber Command) اجازه می‌دهد از هر نقطه‌ای از جهان به بستری آنلاین متصل شده به تمرین و تکرار آموزش‌ها بپردازند. رهبران فرماندهی سایبری توضیح دادند این فناوری یکی از حیاتی‌ترین نیازهای سازمانی است که تا پیش از این وجود نداشت.

با توجه به سندها منتشر شده در روز صنعت برگزار شده در دسامبر 2019، این انتظار وجود دارد پذیرش درخواست شرکت‌ها در حوزه مذکور تا 3 ماهه دوم 2020 ادامه یافته و پس از اعطای قرارداد توسعه بستر مذکور از سال 2021 آغاز گردد.

در پیش‌نویس مذکور آمده است:

هدف تریدنت سایبری فراهم کردن امکان تحول مدیریتی بستر PCTE و ارائه پشتیبانی از همه جنبه‌های چرخه مالکیت (Acquisition Life Cycle) این بستر است. همچنین می‌توان به توسعه مداوم عملیات و ادغام ویژگی‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری فروشندگان شخص ثالث در هنگام آزمایش، بروزرسانی سیستم و تقویت فناوری PCTE برای نیروهای عملیات سایبری (CTF) اشاره کرد. بر اساس چشم‌انداز این قرارداد باید بتوان از مفاهیم اولیه PCTE و سرمایه‌گذاری‌ها روی نرم‌افزار و سخت‌افزار برای آموزش سایبری بهره گرفت.

بر پیش‌نویس یاد شده همچنین نحوه پیش‌بینی مدیریت، نگه‌داری و ارزیابی بستر PCTE توسط مدیر برنامه شرح داده شده است. این حوزه شامل معماری پلتفرم، مدیریت محصول، فرآیند مهندسی سیستم‌های توسعه، تحویل سریع، خودمختاری فرایندها، مدیریت زیرساخت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری، پشتیبانی از عملیات کاربر، «DevOps»، مدیریت ابزارهای محیطی PCTE می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.