about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

صنایع هوافضای اسرائیل قراردادی را برای به‌روزرسانی جت‌های نیروی هوایی کره جنوبی امضا می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ گروه هواپیمایی صنایع هوافضای اسرائیل موفق به کسب 3 قرارداد ارتقای هواپیمایی نیروی هوایی کره جنوبی به ارزش تقریبی 50 میلیون دلار شد. این به‌روزرسانی‌ها، شامل تبدیل هواپیمای دست دوم و مقاوم سازی مجدد آن با تمام یا بخشی از سیستم‌های هواپیمایی با سیستم‌های جدید و پیشرفته، قرار است طی 2 سال آینده انجام شود.

کره جنوبی در گذشته پهپادهای هِرون (Heron) را از صنایع هوافضای اسرائیل و همچنین سیستم راداری هِتز (Hetz) ساخت شرکت تابعه سیستم‌های التا را خریداری کرده بود. گروه هواپیمایی صنایع هوافضای اسرائیل در تلاش برای تقویت روابط با کره جنوبی، به عنوان یک مشتری دفاعی قابل توجه که بیشتر تجهیزات خود را از شرکت‌های آمریکایی تهیه می‌کند و در حال حاضر در حال توسعه و تولید داخلی است، اخیراً خط مونتاژ بال‌های خود را برای جت اجرایی «G280» این شرکت به کره منتقل کرد.

یوسف ملامِد (Yosef (Yossi) Melamed )، مدیر کل گروه هواپیمایی و «EVP» صنایع هوافضای اسرائیل گفت :

«مناقصه‌های اخیر برنده شده در کره جنوبی نشان دهنده اعتماد وزیر دفاع کره به گروه هواپیمایی صنایع هوافضای اسرائیل است. گروه هواپیمایی به دنبال توسعه فعالیت‌های خود در کره جنوبی، هم به عنوان یک تأمین کننده و هم به عنوان مشتری، است.»

منبع:

تازه ترین ها
جریمه
1405/05/12 - 09:03- آسیا

جریمه حساب‌های کاربری چینی به اتهام تخلف در پخش زنده گروهی

سازمان تنظیم مقررات فضای سایبری چین بیش از ۱۸۴۰ حساب کاربری را به دلیل تخلف در پخش زنده گروهی جریمه کرد.

افشای
1405/05/12 - 08:48- جرم سایبری

افشای اطلاعات شخصی 100 هزار افسر پلیس بریتانیا در دارک وب

نام و اطلاعات شخصی 100 هزار افسر پلیس بریتانیا به دلیل نقض سایبری در دارک وب فاش شد.

گام‌های
1405/05/12 - 08:26- آسیا

گام‌های کلیدی برای جلوگیری از جرایم سایبری در عربستان

یک وکیل سعودی گام‌های کلیدی برای جلوگیری از جرایم سایبری و هک در عربستان را تشریح کرد.