about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

قانون جدید ژاپن برای تقویت دفاع سایبری دولت

 قانونگذاران ژاپنی به فوریت لایحه جدیدی را تصویب کرده اند که از طریق آن توانایی سازمان‌های امنیتی اطلاعاتی دولت برای مقابله با تهدیدات آنلاین را افزایش می‌دهد.

 قانونگذاران ژاپنی به فوریت لایحه جدیدی را تصویب کرده اند که از طریق آن توانایی سازمان‌های امنیتی اطلاعاتی دولت برای مقابله با تهدیدات آنلاین را افزایش می‌دهد.

یکی از اعضای ائتلاف به خبرگزاری ژاپن تایمز گفت که این قانون پیشنهادی به مرکز امنیت ملی اطلاعات (National Information Security Centre) و تیم هماهنگی عملیات امنیتی دولت (Government Security Operation Coordination team) قدرت بیشتری می‌دهد.

در حال حاضر، سازمان‌های مرتبط با امنیت سایبری ژاپن، نمی‌توانند به سرعت و اندازه کافی به مقابله با تهدیدات بپردازند چرا که هیچ قانونی به آنها قدرت چنین کاری را نمی‌دهد.

این قانون جدید همچنین با هدف بهبود هماهنگی بین 13 اپراتور ژاپنی در زیر ساخت‌های مهم صنایع از جمله امور مالی، حمل و نقل و برق به تصویب رسیده است.

در گزارش‌های ارائه شده توسط GSOC مشاهده می‌شود که در حدود 1.08 میلیون تلاش برای به دست آوردن دسترسی به شبکه‌های دولتی ژاپن در سال 2012  توسط مجرمان سایبری صورت پذیرفته است.

از این رو نخست وزیری دولت ژاپن به نظر می‌رسد در مورد بهبود امنیت اطلاعات توکیو جدی است و آن را سنگ بنای استراتژی امنیت ملی می‌داند./



 

تازه ترین ها
ردپای
1405/05/01 - 11:32- تروریسم سایبری

ردپای استارت‌آپ‌های اسرائیلی در اولین برنامه سایبری گوگل

گوگل ۱۱ استارت‌آپ اسرائیلی را برای اولین برنامه امنیت سایبری هوش مصنوعی خود انتخاب کرد.

نگرانی
1405/05/01 - 11:25- هوش مصنوعي

نگرانی اوپن‌اِی‌آی از عامل هوش مصنوعی مخرب

یک عامل هوش مصنوعی اوپن‌اِی‌آی باعث نگرانی‌های جدیدی در مورد ایمنی هوش مصنوعی، امنیت سایبری و حفاظ‌های موجود شد.

افتتاح
1405/05/01 - 10:57- هوش مصنوعي

افتتاح کارخانه تراشه هوش مصنوعی در تگزاس

شرکت انویدیا و شرکت ویسترون کارخانه تراشه هوش مصنوعی ۷۰۰ میلیون‌دلاری را در تگزاس افتتاح کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.