about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

انتشار شده در تاریخ

قابلیت‌های جدید و پنهان TrickBot

بدافزار تریک بات قابلیت‌های جدیدی کسب کرده است. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ محققان شرکت «Kryptos Logic» اعلام کردند ماژول جدید بدافزار تریک بات را که اقدام به جاسوسی در شبکه‌های محلی می‌کند شناسایی کرده‌اند. 

این ماژول که «masrv» نام‌گرفته شامل یک کپی از Masscan، ابزار متن باز اسکن شبکه‌های محلی برای یافتن سیستم‌های با پورت‌های باز است. 

بخش جدید تریک بات در دستگاه‌هایی که اخیراً آلوده‌شده‌اند بارگذاری شده و جهت اسکن شبکه محلی یک سری دستورات به Masscan ارسال می‌کند. سپس نتایج اسکن را به سرور فرماندهی و کنترل تریک بات ارسال می‌نماید. 

چنانچه ماژول جدید در شبکه محلی سیستم‌های با پورت‌های باز را شناسایی کند، اپراتورهای تریک بات از آن‌ها برای جابجایی در شبکه قربانی استفاده می‌کنند، ماژول‌های دیگری را که از آسیب‌پذیری‌ها بهره می‌گیرند، انتشار داده و هاست‌های جدید را آلوده می‌سازند. 

تریک بات طی چندین سال فعالیت خود شبکه‌های سازمانی را هدف قرار داده و با دسترسی به پسوردها و نفوذ به سیستم‌های هدف اقدام به سرقت پایگاه داده‌ کرده است. شرکت مایکروسافت از این بدافزار به‌عنوان یک تهدید جدی علیه فرایندهای انتخاباتی نوامبر 2020 ریاست جمهوری آمریکا یادکرده است.

 مایکروسافت با همکاری شرکت‌های FS-ISAC ،ESET ،Lumen ،NTT و Symantec عملیاتی گسترده علیه این بات نت انجام داده، اما اپراتورهای آن قدرتمندتر از گذشته ظاهرشده‌اند. 

اپراتورهای این بدافزار پس از عملیات مذکور بدافزاری به نام بازاربکدور توسعه دادند که ناشناس ماندن و مبهم سازی از قابلیت‌های اصلی آن بوده و پیش از عملیات ریوک مورداستفاده قرار می‌گیرد. خود تریک بات نیز اخیراً از قابلیت ماندگاری بالایی برخوردار شده است. 

منبع:

تازه ترین ها
اختیارات
1405/05/12 - 16:09- هوش مصنوعي

اختیارات جدید برای اجرای قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا

تنظیم‌کنندگان اتحادیه اروپا اختیارات جدیدی برای اجرای قانون هوش مصنوعی به دست ‌آوردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

کاهش حساب‌های کاربری رسانه‌های اجتماعی کودکان در استرالیا

کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا کاهش زودهنگام حساب‌های کاربری رسانه‌های اجتماعی زیر ۱۶ سال را نشان داد.