about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

فیس بوک: ما می توانیم بد باشیم

دامنه انتقادها از شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک این روزها گسترش یافته و کار به جایی رسیده که خود فیس بوک از خودش انتقاد می کند.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان؛ فیس بوک در وبلاگ خود مطلبی منتشر و اذعان کرده که وقت گذرانی در این شبکه اجتماعی ممکن است برای افراد بد باشد.

در این مطلب هشدار داده شده که کاربران فیس بوک نباید از این شبکه اجتماعی تنها برای مصرف اطلاعات استفاده کنند، بلکه باید از این طریق به دنبال تعامل با خانواده و دوستان خود نیز باشند.

منتقدان فیس بوک می گویند شعار این شبکه اجتماعی نزدیک تر کردن جهانیان به یکدیگر است، اما فیس بوک در عمل باعث جداشدن مردم جامعه از یکدیگر شده است. برخی مدیران سابق فیس بوک هم در مصاحبه هایی در ماه های اخیر بر این مساله تاکید کرده اند.

در این مطلب وبلاگی همچنین آمده است: تعامل با افرادی که به آنها اهمیت می دهید، می تواند به نفع شما باشد. در عین حال تماشای صرف دیگران از حاشیه ممکن است حالتان را بدتر کند.

دیوید گینزبرگ مدیر واحد تحقیقات فیس بوک و نویسنده این مطلب همچنین به نتیجه تحقیقات دانشگاه میشیگان در مورد فیس بوک اشاره کرده که نشان می دهد دانشجویانی که از فیس بوک تنها برای مصرف اطلاعات استفاده کرده اند، در مقایسه با افرادی که از آن برای گپ زدن با دوستان و اعضای خانواده هم بهره گرفته اند شرایط روحی بدتری داشته اند.

علاوه بر این، شرایط روحی کاربرانی که از طریق به اشتراک گذاری مطلب، نظر دادن و غیره با دیگران در تعامل بوده اند نیز بهتر از افرادی بوده که تنها مطالب فیس بوک را مطالعه می کنند.

تازه ترین ها
محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.

تصویب
1405/04/02 - 12:51- هوش مصنوعي

تصویب قانون عدالت کیفری کانادا با هدف حمایت از کودکان

آسیب‌های دیجیتال و حمایت از کودکان، اصلاحات عمده‌ای را در قانون مجازات کانادا ایجاد کرده است.

نقشه‌برداری
1405/04/02 - 12:04- هوش مصنوعي

نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسط هوش مصنوعی

محققان آکسفورد ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسعه دادند.