about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

فیس بوک انتشار اخبار در استرالیا را متوقف کرد

فیس بوک در اقدامی ناگهانی انتشار اخبار در پلتفرم خود در استرالیا را متوقف کرده است. این اقدام با انتقادات زیادی روبرو شده است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان  به نقل از رویترز، صبح امروز کاربران استرالیایی فیس بوک متوجه شدند این شبکه اجتماعی در اقدامی ناگهانی محتوای تمام رسانه‌ها را حذف کرده است. این در حالی است که اختلاف میان دولت استرالیا و شرکت فناوری بر سر تصویب قانون پرداخت هزینه به رسانه‌های محلی برای انتشار اخبار، وارد مرحله جدیدی شده است.

به نوشته نشریه تلگراف فیس بوک اعلام کرد انتشار اخبار تمام رسانه‌های استرالیایی در پلتفرم خود را ممنوع کرده است. همچنین کاربران در سراسر جهان نمی‌توانند محتوای خبری استرالیایی را به اشتراک بگذارند. علاوه بر آن تمام اخبار و گزارش‌های خبری برای کاربران استرالیایی نمایش داده نخواهد شد.

اقدام فیس بوک با انتقادات زیادی از سوی تولید کنندگان اخبار، سیاستمداران و حامیان حقوق بشر روبرو شده است.

جاش فرایدنبرگ خزانه دار استرالیا در یک کنفرانس خبری تلویزیونی گفت: فیس بوک اشتباه کرد. اقدامات این شبکه اجتماعی غیر ملزوم بودند. آنها ناشیانه رفتار کردند و این امر به شهرتشان در استرالیا لطمه می‌زند.

او در ادامه اعلام کرد اوایل هفته با مارک زاکربرگ درباره قوانین در حال تصویب گفتگو کرده اما مدیر ارشد اجرایی فیس بوک هیچ هشداری درباره حذف اخبار از پلتفرم مذکور نداده بود.

اقدام ناگهانی فیس بوک به طور کامل با شیوه عملکرد گوگل در مواجهه با تصویب قانون پرداخت هزینه به رسانه‌های استرالیایی متفاوت است. هر دو این شرکت‌ها تهدید کردند سرویس‌های خود در استرالیا را متوقف می‌کنند. اما در عوض گوگل در روزهای اخیر با چند رسانه بزرگ این کشور قراردادهایی برای انتشار محتوا امضا کرد.

منبع:

تازه ترین ها
قوانین
1405/04/23 - 12:05- اروپا

قوانین سخت‌گیرانه در مورد تبلیغات کلاهبرداری توسط آفکام

سازمان تنظیم‌کننده مقررات رسانه‌ای بریتانیا قوانین سخت‌گیرانه‌تر در مورد تبلیغات کلاهبرداری پیشنهاد داد.

راه‌اندازی
1405/04/23 - 10:48- هوش مصنوعي

راه‌اندازی سیستم آزمون دانشگاهی دیجیتال در یونان

وزارت مدیریت دیجیتال و هوش مصنوعی یونان و دانشگاه ارسطو تسالونیکی یک سیستم آزمون دیجیتال دانشگاهی راه‌اندازی کرده‌اند.

اختصاص
1405/04/23 - 10:32- هوش مصنوعي

اختصاص بودجه 5 میلیون دلاری به کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان

صندوق کارآفرینی اردن ۵ میلیون دلار به شرکت «STV» برای ساخت کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان اختصاص داد.