about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت فیسبوک از هیئت نظارت مستقل خود، درباره تعدیل سیاست‌های انتشار محتوا درباره کرونا، درخواست مشاوره کرد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ به گفته متا، فیسبوک بیش از ۲۵ میلیون محتوا را از آغاز شیوع کرونا حذف کرده است. اما شرکت فیسبوک دیروز اعلام کرد که می‌خواهد سیاست هایش درباره انتشار محتوا درباره کرونا را تغییر دهد. این شرکت می‌خواهد به جای حذف کامل پست‌های مرتبط با کرونا، آن‌ها را برچسب بزند یا رتبه آن‌ها را پایین بیاورد.

البته فیسبوک هنوز در حال بررسی این اقدام است و از هیئت نظارت مستقل خودش درباره اصلاح این سیاست‌ها مشاوره خواسته است.

به گفته نیک کلگ (nick clegg) رئیس امور جهانی فیسبوک، این شرکت می‌خواهد این تغییرات را اجرایی کند، زیرا بسیاری از کشور‌ها می‌خواهند به زندگی عادی برگردند. اما برای مطمئن شدن، فیسبوک از هیئت نظارت خود خواسته تا در این مورد، به این شرکت کمک کند.

فیسبوک سیاست خود در مورد اطلاعات نادرست را در اوایل سال ۲۰۲۰ میلادی با همه گیری ویروس کرونا تغییر داد. این تغییرات شامل حذف ادعا‌های نادرست در مورد اثربخشی ماسک، فاصله گذاری اجتماعی و قابلیت انتقال ویروس طراحی شده بود. همچنین در اواخر آن سال، هنگامی که واکسیناسیون کرونا آغاز شد، فیسبوک سیاست خود را برای حذف اطلاعات نادرست درباره واکسن‌ها، به روز کرد.
دستورالعمل‌های تعدیل محتوای فیسبوک مدت‌ها است که بحث‌برانگیز شده و حتی در سال‌های اخیر، این شرکت به محدود کردن آزادی بیان متهم شده است.

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.