about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

فیسبوک تله‌پورت می‌کند

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ چندین سال است که دانشمندان بسیاری بر روی امکان تلپورت1 تحقیق می‌کنند؛ اما تا این لحظه پیشرفتی در این زمینه حاصل نشده و تنها در داستان‌های علمی و تخیلی می‌توان این موضوع را مشاهده کرد.
به تازگی شرکت فیس‌بوک اعلام کرده است در حال ساخت وسیله‌ای است که امکان تله‌پورت  کردن را فراهم می‌کند.
مایک شروپفر (Mike Schrepfer)، مدیر فنی فیس‌بوک گفته است این وسیله تا 10 سال آینده آماده‌ی استفاده می‌شود.
فناوری تله‌پورت فیس‌بوک یک جابه‌جایی فیزیکی در مکان نیست بلکه این کار را با شبیه‌سازی و فریب دادن حواس و مغز کاربر انجام می‌دهد. این فناوری به واقعیت مجازی و هدست آکیولوس ریفت (Oculus Rift) و مچ‌بند کنترلی آن با نام آکیولوس تاچ (Oculus Touch) وابسته است؛ اما فیس‌بوک گفته است این ابزارها تنها بخش پایه‌ای فناوری تله‌پورت آن‌ها را تشکیل می‌دهند.
فناوری تله‌پورت فیس‌بوک با ذهن و حواس کاربر را فریب داده و کاربر در تمام مدت فکر می‌کند در محل موردنظر خود در جهان واقعی قرار دارد. هیچ‌گونه اطلاعاتی از نحوه‌ی فریب و شبیه‌سازی حواسی مانند لامسه و بویایی علاوه بر بینایی توسط فیس‌بوک اعلام نشده است.

___________________________________________________

1- به انتقال اجسام یا موجودات زنده در یک لحظه از یک مکان به یک مکان دیگر تله‌پورت گفته می‌شود.

 

تازه ترین ها
تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.

تصویب
1405/04/02 - 12:51- هوش مصنوعي

تصویب قانون عدالت کیفری کانادا با هدف حمایت از کودکان

آسیب‌های دیجیتال و حمایت از کودکان، اصلاحات عمده‌ای را در قانون مجازات کانادا ایجاد کرده است.