about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

دبیر شورای عالی فضای مجازی اعلام کرد که برای استفاده از اینترنت ماهواره‌ای هیچ مخالفتی نداریم، اما باید همزمان در حوزه مقررات‌گذاری و هم در حوزه فنی آماده سازی‌های مناسب را انجام دهیم.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ با اشاره به خبری که هفته پیش در رابطه با سخنرانی او مبنی بر روی کار آمدن منظومه‌های ماهواره‌ای و تاکید بر عدم استفاده از اینترنت آن که در رسانه‌ها منتشر شد، گفت: «متاسفانه در انعکاس اخبار مربوط به تشکیل کارگروه اینترنت ماهواره‌ای بیشتر جنبه محدودسازی اینترنت مدنظر قرار داده شد در حالی که نگاه ما این بود که برای این تحول بزرگ که در دنیا اتفاق می‌افتد تمهیدات مناسبی پیش‌بینی کنیم.»

فیروزآبادی تاکید کرد: «ما موظف هستیم هم راستا با ایفیروزآبادین تحول بزرگ در کشور، آماده‌سازی‌های مناسب را انجام دهیم. این آماده‌سازی هم در حوزه مقررات‌گذاری و هم در حوزه فنی است. در حوزه فنی ما در دو بعد در حال مطالعه هستیم. یک بعد، شبکه ثابت است که این شبکه باید به مراتب سرویس‌های بهتری از منظومه‌های ماهواره‌ای به مردم کشور ارائه کند.»

دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه ما در حوزه اینترنت ثابت در کشور عقب افتادگی‌هایی داریم، افزود: «ما به دنبال این هستیم که بتوانیم شاخص‌های خدماتی شبکه ثابت را افزایش بدهیم. همینطور نیز تمهیداتی در حوزه فضایی اندیشیده‌ایم تا بستری فراهم شود که شرکت‌های خصوصی با کمک بخش‌های دولتی به صورت مشارکت عمومی – خصوصی منظومه کوچک ماهواره‌ای ملی را راه اندازی کنند تا دراین حوزه وابستگی ۱۰۰ درصدی به کشورهای دیگر نداشته باشیم، ضمن این که مایل هستیم از این منظومه‌های ماهواره‌ای حتما در نقاط دور افتاده کشور استفاده کنیم. از طرف دیگر به فکر این هستیم تا با استفاده از قابلیت‌هایی که بخش فضایی کشور دارد، بخش دولتی و خصوصی در حوزه ساخت و پرتاب ماهواره وارد حوزه ساخت ماهواره‌های «کیوب ست» که مخصوص ساخت منظومه‌های ماهواره‌ای است شویم. »

دبیر شورای عالی فضای مجازی تاکید کرد: «در حال مذاکره هستیم تا اگر امکان داشته باشد از همکاری چین و روسیه در رسیدن به این هدف استفاده کنیم. این کشورها نیز پروژه‌هایی در این باره دارند و طبق برنامه زمان‌بندی آنها نیز به صورت پایلوت منظومه ماهواره‌ای در مدار قرار خواهند داد و بتوانیم کار مشترکی در این حوزه داشته باشیم. ما در کارگروه‌های مختلف مقرراتی، حقوق بین الملل، توسعه حوزه فضایی و توسعه شبکه ثابت کشور را در دسترس بررسی داریم البته توسعه شبکه موبایل کشور نیز می‌تواند در زمینه جبران عقب ماندگی ما موثر باشد. تلاش ما بر این است که تا جایی که امکان دارد از منظومه‌های ماهواره‌ای بی‌نیاز باشیم، اما به هیچ وجه به دنبال ممنوعیت استفاده از این تحول بزرگ که در دنیای فناوری به وجود آمده نیستیم.»

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 09:22- آسیا

افزایش حملات سایبری همزمان با جهش دیجیتال امارات

رشد سریع دیجیتال امارات، تهدیدات سایبری فزاینده‌ای را به دنبال دارد، زیرا شرکت‌ها به سمت استراتژی‌های اولویت بازیابی حرکت می‌کنند.

حمله جدید فیشینگ از طریق اسناد جعلی واتس‌اپ

حمله فیشینگ واتس‌اپ از اسناد تجاری جعلی برای هک کردن رایانه‌های شخصی استفاده می‌کند.

هشدار
1405/04/02 - 08:44- هوش مصنوعي

هشدار امنیتی گروه پنج چشم درباره نسل تازه هوش مصنوعی

گروه اطلاعاتی پنج چشم (Five Eyes) در مورد تهدیدات مدل‌های جدید هوش مصنوعی هشدار داد.