about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

فعال بودن Backdoor پیش فرض در میلیون ها رایانه

Computrace یک نرم افزار معتبر ساخت شرکت Absolute Software است. این نرم افزار معمولا بدون اجازه کاربر هنگام بوت اجرا می شود.هکرها می توانند با استفاده از این نرم افزار، کنترل سیستم کاربر را به دست بگیرند.

یکی از معایب این نرم افزار، خاموش کردن یا پاک کردن دشوار آن بعد از فعال شدن است. هم چنین این نرم افزار هنگام ارتباط با سرور، از رمزنگاری استفاده نمی کند.

این آسیب پذیری هنگامی عملی می شود که Computrace به صورت پیش فرض فعال باشد. متاسفانه این قابلیت در بسیاری از رایانه هایی که به فروش می رود، به صورت پیش فرض کارخانه، فعال است.

 

 

بهتر است طرز کار Computrace را بررسی کنیم. ابتدا autochk.exe که در BIOS/UEFI است به روز می شود. سپس autochk.exe سرویس جدیدی به نام rpcnetp را اجرا می کند.  rpcnetp نیز با سرور Absolute ارتباط برقرار می کند و با rpcnet عوض می شود. rpcnet هسته این ارتباط را شکل می دهد. حتی اگر rpcnet توسط کاربر پاک شود، دوباره اجرا می شود.

از آنجا که ارتباط Copmutrace با سرور، رمزنگاری نمی شود، کاملا به حمله های Man in the Middle آسیب پذیر است.

 

 

 

 

تازه ترین ها
توسعه
1405/05/20 - 14:00- اروپا

توسعه سرویس ملی توسط پلیس بریتانیا برای دسترسی به داده‌ها

پلیس بریتانیا درحال‌توسعه یک سرویس ملی است که به نیروها اجازه می‌دهد به اطلاعات و داده‌های پلیسی دسترسی داشته باشند.

زیان
1405/05/20 - 13:24- آمریکا

زیان ترامپ مدیا از ۲۰ میلیون دلار به ۲۳۸ میلیون دلار افزایش یافت

زیان سه‌ماهه ترامپ مدیا از ۲۰ میلیون دلار در سال گذشته به ۲۳۸ میلیون دلار افزایش یافت.

مشارکت
1405/05/20 - 12:46- آسیا

مشارکت سنگاپور و استرالیا در زمینه هوش مصنوعی و امنیت سایبری

سنگاپور و استرالیا همکاری در زمینه هوش مصنوعی و امنیت سایبری را تقویت کردند.