about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

فروش مواد مخدر در شبکه‌های اجتماعی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ فروشندگان مواد مخدر با استفاده از نرم‌افزارهای اینترنتی همچون اینستاگرام، تیندر و کیک برای پیدا کردن مشتریان خود از میان قشر جوان استفاده می‌کنند.
بر اساس گزارش گاردین، همه‌گیر شدن رسانه‌های اجتماعی و محبوبیت آن‌ها در میان جوانان موجب شده است که فروشندگان مواد مخدر شعبه‌ای از فروشگاه سیار خود را با استفاده از سیستم‌عامل و برنامه‌های مدرن و جدید به فضای مجازی منتقل کنند.
افراد با استفاده از یکی از این نرم‌افزارها برای ورود به فضای مجازی استفاده می‌کنند و می‌توانند به میزان ماده مخدری که نیاز دارید و با هر کیفیتی دست یابند. طبق این گزارش ماده مخدری که در حال حاضر در انگلیس بیشتر از این طریق خریدوفروش می‌شود «مفدرون» است.
از این طریق افراد با هر شرایط سنی می‌توانند هر چیزی از دارو و مواد شیمیایی تحقیقاتی گرفته تا مواد مخدر را به‌راحتی خریداری کنند.
این خرید فرایندی بسیار ساده دارد و از طریق قواعدی که در پلت فورم فضای مجازی وجود دارد و از آن تحت قاعده «هشتگ زدن» تعبیر می‌شود، استفاده می‌شود. پرداخت هزینه و دریافت مواد مخدر هم به‌صورت چهره به چهره با فروشنده و هم به‌صورت آنلاین و از طریق کارت‌های «بیت‌کوین» و پرداخت سریع مانند «وانیلی ویزا» انجام می‌گیرد.

 

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.