about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

استارت‌آپ امنیت سایبری اسرائیلی محصولات امنیتی خود را در کشورهای حوزه خلیج فارس به فروش می‌رساند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ «XM Cyber»، شرکت امنیت سایبری اسرائیلی، ​​که به‌وسیله تامیر پاردو (Tamir Pardo)، رئیس سابق موساد، تأسیس شد، در حال حاضر محصولات امنیتی خود را در کشورهای حوزه خلیج فارس نیز به فروش می‌رساند. مؤسسات نفت، گاز و مالی کشورهای تولیدکننده نفت به ویژه نیاز به حفاظت در برابر حملات سایبری دارند و بنا بر ادعای کارشناسان غربی، اسرائیلی‌ها در زمینه امنیت در شبکه جهانی از بهترین‌ها در جهان هستند.

به گفته محققان، XM Cyber ​​محصولاتی را توسعه داده که نقاط ضعف سیستم‌های زیرساختی را آشکار می‌کند و در صورت لزوم هشدار می‌دهد. این شرکت از سنسورهای مجازی در شبکه زیرساخت عملیاتی مشتری برای شبیه‌سازی عملیات در طول حمله سایبری استفاده می‌کند. از طریق این حملات شبیه‌سازی شده، XM Cyber ​​آسیب‌پذیری‌هایی را شناسایی می‌کند که اجازه نفوذ به زیرساخت‌ها را می‌دهد و همچنین تأثیر خطای انسانی را آزمایش می‌کند.

XM Cyber ​​فعالیت‌های خارجی خود را در ایالات متحده آغاز کرد، جایی که با چندین بانک بزرگ همکاری می‌کند. این شرکت اکنون در کشورهای انگلستان، آلمان، سوئیس، بلژیک و ایتالیا و سایر کشورهای اروپای غربی از جمله فرانسه گسترش یافته است. مشتریان استارت‌آپ اسرائیلی شامل بندر هامبورگ و پلیموث راک (Plymouth Rock)، شرکت بیمه آمریکایی هستند.

کارشناسان غربی مدعی هستند که برای کشورهای حوزه خلیج فارس، که مانند رژیم صهیونیستی در جنگ سایه با ایران هستند، امنیت تأسیسات نفتی، گازی و مالی آنها از اهمیت حیاتی برخوردار است؛ و با توجه به تنوع اقتصادی، حمله موفقیت‌آمیز به این تأسیسات ضربه سختی به این کشورها خواهد بود.

منبع:

تازه ترین ها
قانون
1405/05/12 - 14:09- هوش مصنوعي

قانون جدید چین در مورد خدمات هوش مصنوعی

اداره فضای مجازی چین، به همراه چهار نهاد دولتی، مجموعه‌ای از مقررات را در زمینه خدمات همراه هوش مصنوعی صادر کرد.

تدوین
1405/05/12 - 13:41- هوش مصنوعي

تدوین آیین‌نامه هوش مصنوعی برای عدالت دیجیتال توسط بریتانیا

کمیته قوانین دادرسی آنلاین بریتانیا در حال تدوین آیین‌نامه داوطلبانه هوش مصنوعی برای عدالت دیجیتال است.

آکادمی
1405/05/12 - 13:15- هوش مصنوعي

آکادمی ملی اطلاعات ترکیه خواستار دکترین ملی هوش مصنوعی شد

آکادمی ملی اطلاعات ترکیه از این کشور خواست تا دکترین و مدل حاکمیتی هوش مصنوعی خود را توسعه دهد.