about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گفته یکی از پیشگامان سرمایه‌گذاری در فناوری سایبری اسرائیل، حملات سایبری می تواند در بخش‌های دارویی نیز تاثیرات فراوانی داشته باشد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اِرِل مارگالیت (Erel Margalit)، مؤسس و مدیرعامل شرکت شرکای سرمایه‌گذاری اورشلیم (JVP) و یکی از پیشگامان سرمایه‌گذاری در فناوری سایبری اسرائیل و جهان، در کنفرانس نوآوری دولت محلی در نمایشگاه مانی (Muni Expo) 2020 در حضور 350 شهردار و رهبر از سراسر جهان سخنرانی کرد.

مارگالیت گفت :

«من 2 سال پیش هم گفتم هرکس نحوه نفوذ به سیستم‌های مالی شرکت‌های داروسازی را بداند، می‌تواند به لابراتورهای آنها نیز نفوذ کند و این خطر بزرگی است. هر شهری به عنوان یک مرکز جهانی باید یک مرکز سایبری بین‌المللی داشته باشد.»

وی افزود :

«ویروس کرونا می‌تواند از طریق حمله سایبری نیز منتشر شود. شیوع ویروس و راه مقابله با آن در جهان، مانند فیلمنامه‌ای برای شروع حملات سایبری جهانی است. ما در گذشته شاهد تخلفات سایبری در شرکت‌های دارویی مانند ویروس «Dragonfly» در سال 2013 بوده‌ایم؛ اما اکنون شاهد سرقت‌ها هستیم. در سال‌های اخیر، من بارها و بارها هشدار داده‌ام : مجرمان سایبری توانایی تغییر ترکیبات دارویی و حتی بدتر از آن را دارند. ما هیچ مدرکی نداریم که ویروس فعلی نتیجه یک حمله سایبری است، اما این احتمال وجود دارد.»

به گفته مدیرعامل شرکای سرمایه‌گذاری اورشلیم، مجرمان و تروریست‌های سایبری که قصد حملات بعدی را دارند و شرکت‌هایی که برای دفاع از خودشان تلاش می‌کنند، در حال مطالعه اثرات 24 ساعته ویروس و مشاهده گستردگی آن و وحشت جهانی از تأثیر مخرب روی اقتصاد بین‌الملل هستند؛ و این همان کاری است که یک حمله سایبری با کیفیت بالا و مشخص می‌تواند در جهان انجام دهد.

بیش از 2 هفته پیش، مارگالیت با همکاری شورای شهر نیویورک، دانشگاه کلمبیا، دانشگاه کرنل (Cornell )، دانشگاه نیویورک و کانی (CUNY)، یک مرکز سایبری بین‌المللی از شرکت خود را راه‌اندازی کرد. او در گفتگو با شهرداران و رهبران درمورد یک مدل شهری از استارت‌آپ مارگالیت شامل ساخت مراکز عالی نوآوری در شهرهای بزرگ جهان با هدف توسعه شرکت‌های سایبری جدید بین‌المللی صحبت کرد.

مارگالیت توضیح داد :

«اسرائیل، مفتخر به صادرات دانش خود به جهان و ایجاد مراکزی نوآوری بعدی در جهان است. هر شهری که خود را یک مرکز جهانی می‌داند، باید یک مرکز سایبری بین‌المللی داشته باشد؛ بزرگ‌ترین تهدید در جهان، تهدید سایبری است که سلامت عمومی، سیستم‌های مالی، رسانه‌ها، زیرساخت‌ها، دموکراسی و آزادی فردی را تهدید می‌کند. شهرهای ارائه دهنده راه‌حل‌ها به این مشکلات، درآینده به شهرهای پیشرو تبدیل می‌شوند. موفقیت اسرائیل در تبدیل شدن یک پیشرو در حوزه سایبری شامن موفقیت شهرهای پیشرو در جهان در دهه‌های آتی خواهد بود.»

منبع:

تازه ترین ها
قانون
1405/04/23 - 20:18- اروپا

قانون جدید اتحادیه اروپا در مورد ایمنی کودکان در فضای آنلاین

کمیسیون اروپا قانون جدید اتحادیه اروپا در مورد ایمنی کودکان در فضای آنلاین را آماده خواهد کرد.

برچسب‌گذاری
1405/04/23 - 18:47- هوش مصنوعي

برچسب‌گذاری آهنگ‌های تولید شده توسط هوش مصنوعی

صنعت موسیقی برچسب‌هایی برای آهنگ‌های تولید شده توسط هوش مصنوعی معرفی کرد.

طرح
1405/04/23 - 17:55- اروپا

طرح آزمایشی یوروی دیجیتال توسط بانک مرکزی اروپا

بانک مرکزی اروپا، ارائه دهندگان خدمات پرداخت را برای طرح آزمایشی یوروی دیجیتال تأیید کرد.