about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

فراز و نشیب‌های شبکه ملی اطلاعات

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ عضو شورای عالی فضای مجازی بابیان این‌که باید در داخل کشور شبکه ملی اطلاعات قوی داشته باشیم گفت: طراحی شبکه ملی اطلاعات هنوز به شورای عالی فضای مجازی ارائه نشده است.

محمدحسن انتظاری عضو شورای عالی فضای مجازی بابیان اینکه باید در داخل کشور شبکه ملی اطلاعات قوی داشته باشیم و وعده‌ها در این زمینه عملی نشده است گفت: تاکنون طراحی این شبکه به شورای عالی فضای مجازی ارائه نشده است.

وی افزود: این در حالی است که راه‌اندازی شبکه‌های پیام‌رسان و اطلاعات نیازمند امکانات بسیاری هستند.

انتظاری گفت: شبکه پیام‌رسان تلگرام اطلاعات خود را بر امکانات شبکه آمازون قرار می‌دهد که این نشان‌دهنده ضرورت ایجاد زیرساخت‌های قوی و بسیار در این زمینه است.

عضو شورای عالی فضای مجازی افزود: هیچ قانونی برای شبکه‌های پیام‌رسان خارجی اعمال نمی‌شود و این شبکه‌ها مجوزی از ما ندارند اما شبکه‌های پیام‌رسان داخلی باید مجوزهای بسیاری برای فعالیت بگیرند که این تبعیض قانونی و شکست شرکت‌های داخلی در مقابل شرکت‌های پیام‌رسان خارجی است.

وی افزود:  نظام سنتی در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات وجود دارد که باید ساختار جدیدی در آن شکل بگیرد.

انتظاری گفت: نیازمند ایجاد نظام حقوقی و مقرراتی جدید در فضای مجازی هستیم که همگام با دنیا حرکت کنیم.

عضو شورای عالی فضای مجازی افزود:‌وظیفه این شورا وضع قوانینی برای پیشرفت و رشد نیروهای داخلی است.

وی گفت:‌حاکمیت فضای مجازی باید در اختیار ما باشد تا داده‌های شبکه‌های پیام‌رسان خارجی که تحت حاکمیت کشور نیستند در اختیار بیگانگان قرار نگیرد و بر آن فرایندهایی انجام ندهند.

انتظاری افزود: باید شرکت‌های داخلی همان امتیازهای شرکت‌های پیام‌رسان خارجی را داشته باشند و مانعی برای آن‌ها وجود نداشته باشد.

وی گفت:‌کشور باید به‌سرعت درباره تحولات سریع فضای مجازی تصمیم‌گیری کند اما اکنون تصمیم‌گیری‌ها با سرعت تحولات این فضا هم‌خوانی ندارد.

تازه ترین ها
تصویب
1405/04/02 - 12:51- هوش مصنوعي

تصویب قانون عدالت کیفری کانادا با هدف حمایت از کودکان

آسیب‌های دیجیتال و حمایت از کودکان، اصلاحات عمده‌ای را در قانون مجازات کانادا ایجاد کرده است.

نقشه‌برداری
1405/04/02 - 12:04- هوش مصنوعي

نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسط هوش مصنوعی

محققان آکسفورد ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسعه دادند.

تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.