about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

موزیلا به منظور کاهش نمایش پاپ آپ های مزاحم در مرورگر فایرفاکس، در حال ایجاد تغییراتی در نحوه ارسال درخواست نوتیفیکیشن در این مرورگر است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ موزیلا با انتشار پستی در وبلاگ خود اعلام کرده که در فایرفاکس 72 که ماه ژانویه سال آینده میلادی منتشر می شود، درخواست نمایش نوتیفیکیشن ها در نسخه دسکتاپ در قالب یک آیکون کوچک در نوار URL نمایش داده خواهد شد و کاربران برای مشاهده درخواست ها باید روی آن کلیک کنند. در ویرایش فعلی این مرورگر، با بازدید کردن از سایت نوتیفیکیشن بزرگی روی صفحه نمایش داده می شود.

در فایرفاکس 72، درخواست نمایش نوتیفیکیشن ها در قالب آیکونی کوچک در آدرس بار نمایش داده می شوند.

موزیلا در ادامه پست خود محدود کردن درخواست ارسال نوتیفیکیشن ها را عدم محبوبیت آنها در بین کاربران عنوان کرده است. نوتیفیکیشن ها روشی راحت برای ارسال آپدیت ها به کاربران پس از بسته شدن تب ها هستند، ولی تحقیقات موزیلا نشان داده حدود 99 درصد از درخواست ها توسط کاربران پذیرفته نمی شوند و 48 درصد از آنها نیز به طور آگاهانه توسط کاربران رد می شوند.

نوتیفیکیشن ها نه تنها اعصاب خورد کن هستند، بلکه در بسیاری از موارد توسط سایت های مخرب برای تشویق کاربر به دانلود بدافزارها و یا برای نمایش تبلیغات منحرف کننده استفاده می شوند.

تغییرات در نحوه نمایش نوتیفیکیشن ها ماه ژانویه به مرورگر فایرفاکس اضافه می شوند. البته فایرفاکس 70 با تغییرات جزئی در چگونگی نمایش نوتیفیکیشن ها چندی پیش منتشر شد. در این ویرایش زمانی که کاربر از سایتی بازدید می کند، مرورگر به جای نمایش گزینه «Not Now»، گزینه «Never Allow» را نمایش می دهد و سایت ها دیگر نمی توانند به طور پی در پی به کاربر درخواست نمایش نوتیفیکیشن ارسال کنند.

فایرفاکس، اولین مرورگری است که به طور رسمی مسدود کردن ارسال نوتیفیکیشن ها را اعلام می کند. البته گوگل نیز در حال آزمایش قابلیتی مشابه برای مرورگر کروم است.

تازه ترین ها
تسریع
1405/04/22 - 14:08- هوش مصنوعي

تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌های یونان

یونان یک برنامه بودجه ۱۰ میلیون یورویی را برای تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌ها را راه‌اندازی کرد.

جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.