about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

غول های خودروسازی بر علیه گوگل

مارتین وینترکورن، مدیرعامل فولکس واگن در یک کنفرانس صنعتی در مونیخ اظهار کرد: ما به دنبال اتصال به سیستم دیتای گوگل هستیم اما می‌خواهیم بر خودروهای خود مسلط باشیم.

با تقاضای مصرف کنندگان برای اتصال بی‌سیم در داخل خودرو، خودروسازان خدمات اینترنت بیشتری را در خودروهایشان فراهم می‌کنند و همچنین محصولاتشان را به سیستمهایی مجهز می‌کنند که امکان ارتباط میان دو خودرو را فراهم می‌کند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، گوگل و اپل سیستم‌های تعبیه شده در خودروهایی را فرصتی برای گسترش حضور خود می‌بینند.

دیتر زتچه، مدیرعامل دایملر - شرکت مادر مرسدس بنز - که در کنار وینترکورن در این کنفرانس حضور داشت، از مطرح شدن عرضه سیستم‌های اختصاصی خودروسازان برای پردازش و ذخایر اطلاعات خودرو استقبال کرد زیرا به گفته وی، چنین سیستم‌هایی نیاز به شرکت‌های ثالت را رفع می‌کنند.

به گزارش ایسنا اما نگاه گوگل فراتر از فراهم کردن رابط کاربری داخل خودرو و خدمات نقشه برای خودروسازان است. این غول اینترنتی خودروی بدون راننده تخم مرغ شکلی را طراحی کرده که نشان می‌دهد ممکن است روزی به رقیبی برای خودروسازان تبدیل شود.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.