about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت رکوردد فیوچر، اخیرا در گزارشی مدعی شد که کره شمالی با استفاده از فناوری و ابزار آمریکایی، در حال توسعه توان سایبری خود است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ بر اساس گزارش شرکت رکوردد فیوچر (Recorded Future)، دولت کره شمالی با استفاده از نواقص موجود در نظام تحریم های جهانی این کشور، ببه فناوری رایانه ای و سایبری ایالات متحده دست یافته و از آن در راستای اجرای عملیات مخرب سایبری بهره می برد.

طبق ادعای این شرکت امنیت سایبری، گرچه ممنوعیت ها و محدودیت های صادراتی تا حدودی در جلوگیری از دستیابی کره شمالی به فناوری ساخت تسلیحات هسته ای، موثر بوده اند، اما نتوانستند از ورود برخی تجهیزات رایانه ای آمریکایی به خاک کره شمالی پیشگیری کند.

شرکت امنیتی یاد شده،  طی تحقیقات خود نحوه دسترسی مردم کره شمالی به اینترنت را دریافته اند. بر اساس این پژوهش، تنها طبقه نخبه حاکم بر کشور حق دسترسی به اینترنت را از طریق دستگاه های پیشرفته شرکت های اپل و مایکرویسافت دارد.

این شرکت در گزارشی که روز چهارشنبه مورخ 6 ژوئن انتشار یافت، اعلام کرد که گرچه باور نفوذ و وجود فناوری های ایالات متحده در کشوری چون کره شمالی بسیار دشوار است؛ اما طیف بسیار گسترده ای از زیرساخت های  سخت افزاری و نرم افزاری این کشور، آمریکایی هستند. 
طبق گزارش رکوردد فیوچر، برخی از این فناوری ها از جمله «سامانه های شناسایی تهدیدات به واسطه الگوریتم های یادگیری ماشینی در زمان واقعی» می توانند برای برنامه ریزی و اجرای عملیات مخرب سایبری به کار بروند.

به عقیده متخصصان، غالب حملات سایبری کره شمالی علیه دیگر کشور های جهان، از بیرون مرزهای این کشور سازمان دهی می شوند و تنها اجرای بخش بسیار کوچکی از این حملات در داخل مرز های کره شمالی صورت می پذیرد. این امر بدین معنا است که همین حجم اندک حملاتی که با استفاده از فناوری آمریکا اجرا می شود، قدرت بی ثبات سازی، خرابکاری و تخریب عملیات سایبری پیونگ یانگ را تا حدود زیادی بهبود بخشیده و متحول ساخته است.

با وجود تکذیب اتهام حضور در هرگونه عملیات مخرب سایبری جهانی از سوی رژیم کره شمالی، متخصصان امنیتی غربی، دلیل توفیق هکر های کره ای در حملات باج افزاری اخیر چون واناکرای و هک اطلاعات شرکت سونی در سال 2015 را مصادیق همین تحول و بهبود توان عملیاتی کره شمالی در فضای مجازی می دانند.

بر اساس آمار جهانی، ایالات متحده آمریکا و متحدان جهانی اش، در سال های اخیر، محدودیت های فروش تجهیزات الکترونیکی به کره شمالی را تا حدود زیادی تشدید کرده اند و بسیاری از کارشناسان بر این باورند که پکن ابزار یاد شده را به راحتی در اختیار پیونگ یانگ قرار می دهد. 
 

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/23 - 10:01- آمریکا

هشدار کانادا به وام‌دهندگان بانکی در پی تشدید تهدیدات سایبری

نهاد ناظر بر بانکداری کانادا به وام‌دهندگان در پی افزایش نگرانی‌های سایبری کلود میتوس از شرکت آنتروپیک هشدار داد.

رونمایی
1405/04/23 - 09:40- هوش مصنوعي

رونمایی از پلتفرم هوش مصنوعی عامل‌گرا در عربستان

عربستان سعودی از پلتفرم هوش مصنوعی عامل‌گرا برای تحلیل داده‌های ملی رونمایی کرد.

حمله
1405/04/23 - 09:17- جرم سایبری

حمله سایبری به بزرگ‌ترین اپراتور تاکسی ژاپن

بزرگ‌ترین اپراتور تاکسی ژاپن پس از حمله سایبری، سیستم‌های خود را خاموش کرد.