about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

عملیاتی شدن 5 ماهواره ضداختلال آمریکا

پنجمین ماهواره ضداختلال آمریکایی در دسترس فرماندهی عملیات فضایی و سربازان این کشور قرار گرفت.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ بر اساس گزارش‌های منتشر شده پنجمین «ماهواره فرکانسی سطح بسیار پیشرفته» (Advanced Extremely High Frequency) در تاریخ 3 فوریه 2020 به طور رسمی به فرماندهی عملیات فضایی (Space Operations Command)، تحویل داده شد.

جان دوکس (John Dukes)، مدیر ارشد مواد بخش مدار زمین آهنگ تولیدات فضایی گفت:

توسعه ماهواره یاد شده یک تلاش تیمی بسیار عظیم با همکاری شرکای صنعتی و مقامات ارشد دولتی بود که باعث شد به موفقیت دست پیدا کند. این ماهواره‌های نقشی حیاتی را برای جنگجویان و دفاع از کشور ما ایفا می‌کنند. فضا پایه‌ای برای شیوه زندگی ما است. اقتصاد ما به این حوزه وابسته است و به صورت روزافزون این وابستگی افزایش پیدا می‌کند.

ماهواره AEHF5 توسط لاکهید مارتین توسعه داده شده و در تاریخ 8 آگوست 2019 در مدار قرار گرفت. هدف از توسعه این ماهواره‌ها جایگزین کردن آن‌ها با صورت فلکی «مایلاستار» (MILSTAR) است. این صورت فلکی خدماتی مانند آنتی جمینگ ارتباطات ماهواره‌ای را با اولویت حفظ دارایی‌های نظامی آمریکا، کانادا، انگلیس، هلند و استرالیا ارائه می‌دهد. هر یک از ماهواره‌های AEHF به‌تنهایی از 3 برابر ظرفیت بیشتری نسبت به مایلاستار برخوردار هستند. همچنین منطقه‌ای با وسعت 10 برابر بزرگ‌تر را تحت پوشش قرار می‌دهند.

ششمین ماهواره AEHF نیز در تاریخ 19 مارس 2020 به فضا پرتاب خواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها
تسریع
1405/04/22 - 14:08- هوش مصنوعي

تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌های یونان

یونان یک برنامه بودجه ۱۰ میلیون یورویی را برای تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌ها را راه‌اندازی کرد.

جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.