about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

انتشار شده در تاریخ

عقب‌ماندگی سیستم‌عامل نیروی دریایی آمریکا

به گزارش گروه بین‌الملل سایبربان، ویندوز XP هنوز هم مورداستفاده‌ی نیروی دریایی آمریکاست و سالانه هزینه‌های زیادی برای به‌روزرسانی این سیستم‌عامل صرف می‌کند. مایکروسافت نیز برای شرکت‌هایی که مایل به دریافت نسخه‌ی به‌روزرسانی شده هستند خدماتی ارائه می‌دهد. دلیل استفاده‌ی نیروی دریایی از این نسخه از ویندوز، اعتماد این نیرو به رایانه‌های قدیمی است و هنوز هم از برنامه‌هایی استفاده می‌کند که بر روی این سیستم‌عامل اجرا می‌شوند. البته نیروی دریایی اظهار کرده است که تا جولای ۲۰۱۶ رایانه‌ها و سیستم‌عامل خود را ارتقا خواهد داد. علاوه بر نیروی دریایی، آژانس خدمات درآمد داخلی آمریکا (IRS) که زیر نظر وزارت خزانه‌داری آمریکاست، از ویندوز XP استفاده می‌کند. البته برخی مقامات نیروی دریایی مدعی هستند که تعدادی از رایانه‌های آن‌ها به نسخه‌ی جدیدتری ارتقا یافتند و تنها سیستم‌های عامل زیردریایی‌ها و کشتی‌های بزرگ ارتقا نیافته‌اند.
لازم به ذکر است که برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که ۴۴ درصد از شرکت‌ها و آژانس‌ها در آمریکا هنوز از ویندوز XP در حداقل یکی از رایانه‌های خود استفاده می‌کنند. همچنین ۱۵ درصد از رایانه‌ها در سراسر دنیا از این ویندوز استفاده می‌کنند. ویندوز XP اولین بار در سال ۲۰۰۱ عرضه شد.

 

تازه ترین ها
اتصال
1404/05/19 - 19:16- سایرفناوری ها

اتصال سراسری 5G تا سال 2030 در مراکش

مراکش ۲۱۰ میلیون دلار مجوز 5G اعطا کرد و هدف آن اتصال سراسری تا سال ۲۰۳۰ است.

حفظ
1404/05/19 - 19:02- آسیا

حفظ جایگاه امارات در حوزه تحول دیجیتال

امارات متحده عربی رهبری جهانی در تحول دیجیتال را حفظ و نوآوری دیجیتال را به سنگ بنای توسعه پایدار تبدیل کرده است.

درخواست
1404/05/19 - 18:08- اروپا

درخواست چین از آمریکا در راستای توافق تجاری

چین از آمریکا می‌خواهد که برای توافق تجاری، کنترل صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی را کاهش دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.