about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

عشق ورزیدن به روبات‌ها

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ در حال حاضر دانشمندان بسیاری در سراسر جهان مخالفت خود را با توسعه‌ی بی‌مهابای روبات‌ها و هوش مصنوعی اعلام کرده‌اند و سازمان ملل متحد نیز مدتی قبل با درخواست این افراد موفقت کرده و اعلام کرد در سال 2017 گروهی را برای مقابله با توسعه‌ی روبات‌های قاتل تشکیل داده و ایجاد قوانین در این زمینه را در اولویت کار خود قرار می‌دهد. از طرفی بسیاری از محققان نیز از چندین دهه‌ی قبل در حال تحقیق برای ایجاد رحمی روباتیک و قابلیت ازدواج انسان با روبات هستند.

دیوید لوی (David Levy)، یکی از متخصصان هوش مصنوعی که به تازگی کتابی در مورد ازدواج انسان‌ها با روبات‌ها منتشر کرده است، معتقد است، برخلاف پیش‌بینی‌های صورت گرفته توسط دیگر کارشناسان، اولین ازدواج از این نوع تا پیش از سال 2050 اتفاق خواهد افتاد نه بعد از آن. لوی اشاره کرد سرعت پیشرفت روبات‌ها و حضور گسترده‌ی نوع انسان نمای آن در آینده‌ی نزدیک، مرز بین این دو از بین برده و از نظر اخلاقی به نظر نمی‌رسد که این موضوع در میان مردم پذیرفته شود.

لوی گفت: «ما مجبور هستیم به نوع رابطه‌ی انسان‌ها و روبات‌ها در یک یا دو نسل آینده فکر کنیم؛ زیرا تا آن زمان دوستی و ازدواج با این سامانه‌ها به امری عادی تبدیل خواهد شد.»

وی افزود: «زمانی که روبات‌ها ظاهری مانند انسان‌ها پیدا کرده و نفوذ اجتماعی بالایی پیدا کنند، به همراهانی قابل‌اعتماد تبدیل خواهند شد. پس چرا نباید کمیپن‌های ازدواج یا مخالف این ایده گسترش پیدا کنند؟»

لوی معتقد است مبحث بالا تنها به ازدواج محدود نمی‌شود؛ بلکه ممکن است به تولیدمثل منتهی شود. این موضوع باعث به وجود آمدن احساسات عجیب‌وغریبی بین انسانی که از گوشت و پوست است با روبات‌ها خواهد شد و به سادگی عواطف انسان‌ها را از بین می‌برد.

متخصص هوش مصنوعی مذکور توضیح داد: «مردم به مرور زمان شروع به پذیرفتن موضوع یاد شده می‌کنند و در نتیجه قوانین در مورد نوع رابطه‌ی انسان و روبات به وجود می‌آید؛ اما تا آن زمان هیچ قانون در رابطه با موضوع موردبحث وجود نخواهد داشت.»

وی افزود: «روبات‌ها در آینده می‌توانند مریض شوند، مهر بورزند، عاشق شوند، در بحث‌ها شرکت کنند، صادق و شوخ‌طبع باشند و به انسان‌ها احترام بگذارند. از طرفی تا انسان‌ها از آن‌ها نخواهند یا با نوع رفتار خود مجبورشان نکنند، حسادت، تظاهر، تکبر و بی‌ادبی نکرده و خشمگین نمی‌شوند.»

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.