about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

به گزارش فارس، دکتر حمدون توره دبیر کل اتحادیه بین المللی مخابرات در اظهار نظری در این مورد گفته که زمان آن فرارسیده تا ترافیک وب به برقراری ارتباطات مشروع اختصاص یابد.
وی افزوده است: مقابله با گسترش دامنه ارسال هرزنامه ها و حفاظت از داده های کاربران یک دغدغه جدی در میان کاربران گوشی های هوشمند و خدمات اینترنت است. ما نیازمند یافتن راه حلی جهانی برای مقابله با این مشکل هستیم که هزینه های سنگینی را نیز تحمیل نموده است.
حال این اتحادیه با همکاری جامعه اینترنت به دنبال یافتن راه‌هایی به منظور مقابله با هرزنامه‌ها و جلوگیری از وارد آمدن خسارات مادی و معنوی به کشورهای جهان و به خصوص کشورهای در حال توسعه است. بدین منظور برای افزایش درک عمومی در مورد این مشکل و ابداع ابزار و روش های جدید تلاش خواهد شد.
از جمله مشکلاتی که از این طریق کاهش می‌یابند می توان به جلوگیری از اتلاف پهنای باند، منابع ذخیره سازی اطلاعات، زیرساخت‌های شبکه‌ای و همین طور مقابله با تهدیدات امنیتی اشاره کرد. از این طریق برنامه های آموزشی برای افزایش آگاهیهای عمومی در مورد هرزنامه ها نیز به اجرا درخواهد آمد.

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.

بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.

افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.