about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

عبور ترافیک مخرب توسط Palo Alto، McAfee و Websense

محققان امنیتی اعلام کرده‌اند، گذرگاه‌ها یا Gatewayهایی که توسط شرکت Palo Alto، McAfee و Websense ارائه می‌شوند، امنیت لازم را تأمین نکرده و شبکه‌های استفاده‌کننده از این تجهیزات را در معرض عبور ترافیک مخرب قرار می‌دهد.

محققان امینتی گزارشی منتشر کرده‌اند که تجهیزات گذرگاه ارائه‌شده توسط شرکت‌های مختلف را بررسی کرده و میزان توانایی آن‌ها در برابر ارتباط‌های مخرب را نشان می‌دهد. محققان امنیتی حدود 800 هزار کلاینت در امریکا، که نزدیک به 62 میلیارد ارتباط را برقرار کرده‌اند، موردبررسی قرار داده‌اند. از 62 میلیارد ارتباط 3 میلیون آن توسط تجهیزات آلوده بوده است. بهترین سامانه گذرگاه حدود 15 درصد ارتباط مخرب، که به سمت سرور C&C است را از خود عبور می‌دهد.

سامانه‌های گذرگاه موردبررسی قرارگرفته شامل شرکت‌های BlueCoat، Fortinet، McAfee، Palo Alto Networks، Websense و ZScaler می‌شوند. هم‌چنین نرم‌افزارهای امنیتی شرکت‌های HP ArcSight، IBM Security QRadar، Splunk، LogRythm و McAfee Enterprise Security Manager موردبررسی قرار گرفتند که به‌طور میانگین 17 روز طول می‌کشد تا مشکل امنیتی را شناسایی کنند!

گزارش اعلام‌شده توسط محققان امنیتی به‌طور واضح عدم کارایی ابزارهای امنیتی فعلی، حتی در صورت اجرای صحیح و به‌روز بودن آن‌ها را نشان می‌دهد.

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/02 - 08:44- هوش مصنوعي

هشدار امنیتی گروه پنج چشم درباره نسل تازه هوش مصنوعی

گروه اطلاعاتی پنج چشم (Five Eyes) در مورد تهدیدات مدل‌های جدید هوش مصنوعی هشدار داد.

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم