about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

ظهور مجدد شمعون 2 و حمله به مؤسسات عربستان

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ بدافزار شمعون بر اساس ادعای سعودی‌ها، پیش از این نیز، شرکت‌های نفتی و برخی سازمان‌های این کشور را مورد حمله قرار داده بود. حال مقامات امنیتی عربستان، مدعی شده‌اند که نسخه‌ی دوم این بدافزار، قدرتمندتر از گذشته، بازگشته است و در حال آلوده کردن سازمان‌های عربستان سعودی است. از جمله سازمان‌های مورد حمله قرارگرفته، می‌توان به وزارت کار این کشور و برخی شرکت‌های تولیدکننده‌ی محصولات شیمیایی، اشاره کرد.

این ویروس، پیش از این نیز، در سال 2012، هزاران رایانه، متعلق به شرکت نفت آرامکو عربستان را آلوده کرده بود. حال، به عقیده‌ی بسیاری از کارشناسان، همین امر، سبب انتشار هشدار سراسری دولت عربستان، برای مؤسسات و شرکت‌های این کشور، در مورد امکان هدف قرار گرفتنشان توسط شمعون 2، شده است.

سخنگوی وزارت کار عربستان، این حملات را به طور رسمی تائید نموده و در ادامه افزود، وقایع رخ داده، به اطلاعات این نهاد، خدشه‌ای وارد نکرده است. طبق اعلام وزارت کار عربستان، صندوق توسعه منابع انسانی این سازمان نیز با حملاتی مواجه شده، اما این یورش‌ها، تأثیر چندانی بر فعالیت‌های صندوق، نداشته است.

شرکت صنایع شیمیایی صداره (Sadara)، اخیراً، بروز یک اختلال موقت در شبکه‌هایش را تائید نموده است. برخی شرکت‌های وابسته به آرامکو، شرکت نفتی مشترک عربستان و آمریکا، نیز، مجدداً هدف حملات سایبری شمعون 2 قرارگرفته است.

بر اساس گزارش منابع غیررسمی، برخی شرکت‌های مستقر در شهر صنعتی جبیل عربستان نیز، به تازگی، اختلالاتی را در شبکه‌های خود، تجربه نموده‌اند. این مؤسسات، در تلاش برای جلوگیری از بروز خسارات بیشتر از سوی بدافزار شمعون، اقدام به قطع موقت شبکه‌های خود کرده‌اند.

مقامات وقت عربستان و برخی مؤسسات امنیتی، در سال 2012، ایران را متهم اصلی وقوع حملات شمعون اعلام کردند و مدعی شدند که ایران مسئول اصلی وقوع این حملات است. حال، طبق ادعای آدام میرز (Adam Meyers)، معاون ارشد شرکت امنیتی کرود استرایک (CrowdStrike)، حملات سال 2016 نیز، توسط هکرهای ایرانی، هدایت شده است.

وب گاه الشرق الاوسط در گزارشی درباره آمادگی عربستان برای مقابله با حملات سایبری نوشت:

وزیر خارجه عربستان اعلام کرد که امنیت اطلاعات، یکی از اولویت های این کشور است. همچنین سامانه های اطلاعاتی عربستان توانایی این را دارند که با هرگونه حملات الکترونیک مقابله کنند.

ابراهیم المعیقل، مشاور وزیر خارجه عربستان نیز خاطر نشان کرد حملات سایبری علیه موسسات این کشور در حال افزایش است و دولت و وزارت امور خارجه تمام تلاش خود را برای ارتقا و تقویت راهبردهای امنیتی در پیش گرفته اند و آمادگی امنیتی کشور را در همه زمان ها بالا می برند.

شایان ذکر است وزارت امور خارجه، مرکز ملی امنیت سایبری و وزارت کشور عربستان، برای ارتقای امنیت سایبری در عربستان سعودی، تلاش می کنند.

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.