about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عقیده دارد که دلایل عدم استقبال مردم از شبکه های داخلی را باید در ظرفیت های فنی جستجو کرد و با افزایش کارایی، می توان اعتماد را به مردم بازگرداند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛‌ وزیر جوان در تازه ترین گفتگوی خود اظهار امیدواری کرده که با گذشت زمان، اعتماد عمومی برای استفاده از شبکه های داخلی ایجاد شود.

آذری جهرمی باور دارد که استقبال کمتر مردم از شبکه های داخلی -نسبت به نمونه های خارجی- گزاره ای صحیح نیست و «این شبکه ها بنابر ظرفیت و توانی که داشته و رجوعی که مردم به آنها کرده اند، رشد خوبی را به نوع خودشان داشتند». با این حال، اعتماد عمومی اتفاقی است که در کوتاه مدت رخ نمی دهد و با گذشت زمان حاصل خواهد شد. «اگر انتظار داشته باشیم یک پیام رسان داخلی در مرحله اول [رقابت] خود با پیام رسانی که سال های زیادی در حال فعالیت است، همان قابلیت ها را بدهد، این انتظار دقیقی از شبکه های داخلی نیست.»

وی در ادامه توضیح می دهد که به مرور زمان، اقداماتی صورت خواهد گرفت، قوانینی تصویب خواهد شد و عملکردهایی اصلاح می شود که به کمک آنها، می توان امیدوار به رشد اعتماد عمومی نسبت به نرم افزارها و پیام رسان های داخلی بود.

جهرمی بخشی از سخنان خود را به وظایف دولت در قبال اجرای برنامه ششم توسعه و ایجاد پوشش 90 درصدی در مناطق کم برخوردار اختصاص داد. او با بیان اینکه «علاوه بر پوشش مناطق کم برخوردار، کامل کردن پوشش جاده ای نیز در دستور کار است» ادامه می دهد که براساس برنامه ریزی های صورت گرفته، مناطق شهری طی نوروز امسال زیر پوشش نسل سوم و چهارم رفته اند و برای مناطق روستایی نیز در حوزه های مختلف زمان بندی شده است.

وزیر ارتباطات در نهایت افزوده که: «امیدواریم در مازندران طبق آن اهدافی که در برنامه ششم توسعه بوده بتوانیم تا پایان سال جاری به نتایج قابل قبولی رسیده و تا حد بالایی به اجرای برنامه‌ ها برسیم؛ بخشی از منابع مالی را اپراتورها از هزینه خود و بخشی دیگر را حوزه خصوصی وزارت ارتباطات از محل توسعه مناطق کمتر برخوردار تامین می‌ کند تا بتوانیم به نتایج خوبی دست یابیم.»

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.

بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.

افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.