about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اسرائیل، آزمایشات تشخیصی آنی هوش مصنوعی را در مورد ویروس کرونا انجام می‌دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ براساس بیانیه منتشر شده از سوی مرکز پزشکی شبع، بزرگ‌ترین بیمارستان اسرائیل، یک استارت‌آپ اسرائیلی موسوم به «Newsight Imaging»، واقع در شهر «Ness Ziona» در مرکز اراضی اشغالی، آزمایشات هوش مصنوعی سریع (AI) نوآورانه را انجام می‌دهد.

آزمایش جدید با استفاده از نمونه مایع (سرم خون یا نمونه بزاق) مندرج در کووت آزمایشگاهی، ویروس را در بدن فرد بیمار در کمتر از یک ثانیه تشخیص می‌دهد.

این آزمایش‌ها، که به عنوان طرح آزمایشی در بیمارستان انجام شدند، از یک دستگاه طیفی منحصر به فرد توسعه یافته به‌وسیله این شرکت استفاده می‌کند.

این دستگاه، به اندازه یک موس کامپیوتر، روی تراشه توسعه یافته شرکت قرار دارد و ترکیب نمونه را با استفاده از نور تعیین می‌کند. کارشناسان معتقدند که نوآوری شرکت اسرائیلی، نشان دهنده توانایی استفاده از یک چیپ کوچک مقرون به صرفه به جای یک دستگاه چند صد هزار دلاری است.

در این آزمایش از الگوریتم هوش مصنوعی برای جدا کردن مشخصات بیمار آلوده به ویروس خاص، از بیمار آلوده به ویروس‌های متفاوت یا یک انسان سالم استفاده می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
قوانین
1405/04/23 - 12:05- اروپا

قوانین سخت‌گیرانه در مورد تبلیغات کلاهبرداری توسط آفکام

سازمان تنظیم‌کننده مقررات رسانه‌ای بریتانیا قوانین سخت‌گیرانه‌تر در مورد تبلیغات کلاهبرداری پیشنهاد داد.

راه‌اندازی
1405/04/23 - 10:48- هوش مصنوعي

راه‌اندازی سیستم آزمون دانشگاهی دیجیتال در یونان

وزارت مدیریت دیجیتال و هوش مصنوعی یونان و دانشگاه ارسطو تسالونیکی یک سیستم آزمون دیجیتال دانشگاهی راه‌اندازی کرده‌اند.

اختصاص
1405/04/23 - 10:32- هوش مصنوعي

اختصاص بودجه 5 میلیون دلاری به کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان

صندوق کارآفرینی اردن ۵ میلیون دلار به شرکت «STV» برای ساخت کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان اختصاص داد.