about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

ضرورت تضمین امنیت سایبری در ویتنام

محققان براین باورند که ویتنام باید امنیت سایبری را تضمین کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان اعلام کردند که ویتنام باید بر تقویت امنیت سایبری خود برای محافظت از سیستم‌های اطلاعاتی مهم دولت و مشاغل تمرکز کند.

انتظار می‌رود اقتصاد دیجیتال ویتنام تا سال 2025 به 43 میلیارد دلار برسد. با این حال، این کشور با حملات سایبری بسیار خطرناک، پیچیده و در مقیاس بزرگ روبرو بوده است.

این کشور در میان 10 کشوری است که بیشترین میزان قرارگیری در معرض حملات سایبری و بدافزارها را دارند و از نظر کشورهایی با بیشترین قربانیان جرایم سایبری، در رتبه هفتم قرار دارد.

ویتنام نزدیک به 5500 مورد از حملات سایبری از جمله حملات بدافزاری، تلاش‌های فیشینگ و تخریب وب‌سایت (تغییر ظاهر بصری یک وب‌سایت) را در 5 ماه اول سال ثبت کرده است.

طی کنفرانسی در مورد امنیت اطلاعات، که در 17 ژوئن سال جاری برگزار شد، دو مین کیم (Do Minh Kim)، معاون دفتر 3 اداره امنیت سایبری و پیشگیری از جرایم پیشرفته به عنوان زیرمجموعه وزارت امنیت عمومی ویتنام، گفت که بسیاری از تهدیدات پیشرفته و مداوم (APT) علیه سیستم‌های اطلاعاتی مهم دولت و مشاغل وجود داشته است.

به گفته کارشناسان، مهاجمان در حملات سایبری عمدتاً از حفره‌های امنیتی در روترها، نرم‌افزارهای امنیتی، برنامه‌های کاربردی جلسات آنلاین و پورتال‌های خدمات عمومی استفاده می‌کنند.

دو مین کیم اظهار داشت که مهاجمان خسارت زیادی به امنیت و عملیاتهای سایبری کسب و کارها وارد کرده‌اند.

وی افزود :

«اجرای راهبردهای امنیت ملی و توسعه محصولات و خدمات امنیت سایبری بیشتر برای افراد محلی، مشاغل و سازمان‌ها بسیار اهمیت دارد. تضمین امنیت سایبری یکی از اولویت‌های اصلی ویتنام برای تسهیل تحول دیجیتال است.»

نگویان وان توآن (Nguyen Van Tuan)، مشاور امنیت اطلاعات شرکت فناوری اطلاعات «VNPT»، توضیح داد که خطرات امنیت اطلاعات می‌تواند ناشی از سیستم‌های جمع‌آوری داده‌ها باشد که اطلاعات را از پایگاه‌های داده استخراج می‌کنند.

کسب‌وکارها و سازمان‌ها باید بتوانند به سرعت هر چیزی را که به پایگاه‌های داده‌شان دسترسی می‌یابد یا پرس و جو می‌کند، که از خط‌مشی‌های ایمنی اطلاعات آنها پیروی نمی‌کند، شناسایی و به موقع با آنها برخورد کنند.

پایگاه‌های داده همچنین باید به‌روز نگه داشته شوند تا بتوانند به سرعت خطرات امنیت اطلاعات را شناسایی کنند و اقدامات متقابل را به کار گیرند.

این کنفرانس در شهر هوشی مین به‌وسیله اداره امنیت سایبری و پیشگیری از جرم و جنایت پیشرفته و گروه بین‌المللی داده ویتنام برگزار شد.

منبع:

تازه ترین ها
بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.

افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.