about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

در لایحه بودجه 1403 به دو وزارت‌خانه ارتباطات و نیرو تکلیف شده است که ظرف 2 ماه استانداردها، ضوابط و تعرفه‌های عبورفیبرهای نوری هوایی کاربران بخش خصوصی از طریق تیرها و دکل‌های برق با رعایت اصول امنیتی را تعین کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، در لایحه بودجه سال 1403 کل کشور با هدف توسعه اینترنت بر بستر فیبر نوری و دسترسی خانواده‌ها و کسب و کارها به این خدمت در سراسر کشور، بندی در نظر گرفته شده است که بر اساس آن وزارت نیرو با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مکلف‌ هستند استانداردها، ضوابط و تعرفه‌های عبور فیبرهای نوری هوایی را از طریق تیرها و دکل‌های برق با رعایت اصول امنیتی و پدافند غیرعامل برای تسریع و تسهیل سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این حوزه حداکثر ظرف دو ماه به تصویب هیأت وزیران برسانند.

در بند ب از تبصره 13 لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ آمده است که، مانده حساب توسعه شبکه فیبر نوری موضوع بند «س» تبصره (۷) قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور پس از تاسیس صندوق توسعه به حساب صندوق انتقال یابد. همچنین مبالغ کمک پرداختی به کاربران (اپراتورها) ارتباطی از محل منابع این صندوق معاف از مالیات است.

همچنین در بند پ تبصره ۱۳ بودجه سال 1403 قید شده است که به منظور تسریع و تسهیل سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در توسعه شبکه فیبر نوری کشور، معابر شهری و خارج از شهری را حداکثر ۱۵ روز پس از دریافت تقاضای کاربر معرفی شده از سمت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و صرفاً با رعایت شرایط و ضوابط و تعرفه‌های مصوب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات ارائه کنند.

گفتنی است، در بند ت تبصره ۱۳ این لایحه تاکید شده که به منظور تسریع و تسهیل سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در توسعه شبکه فیبرنوری کشور، وزارت نیرو با همکاری وزارت ارتباطات فناوری اطلاعات (سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی) مکلف‌اند استانداردها، ضوابط و تعرفه‌های عبور تار(فیبر)های نوری هوایی کاربران مذکور از طریق تیرها و دکل‌های برق را با رعایت اصول امنیتی و پدافند غیرعامل حداکثر ظرف دو ماه به تصویب هیئت وزیران برساند.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.