about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

صنایع خودروسازی اروپا تحت تاثیر حملات سایبری

محققان امنیتی بیان می کنند هدف از این حملات که از اوایل آگوست آغاز شده، دسترسی به اطلاعات مربوط به بازار خودروهای دست دوم، آخرین تحولات صنعت حمل و نقل و همین طور شرایط بازار کرایه خودرو و همین طور صنعت بیمه خودرو است و علاوه بر خودروهای تجاری، خودروهایی که در کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیرند هم هدف قرار گرفته‌ شده اند.

محققان امنیتی شرکت سیمانتک در گزارش خود اعلام داشتند مهاجمان سایبری با کمک بدافزاری با نام Carbon Grabber، ایمیل های کارکنان شرکت‌های خودروسازی اروپا را هدف قرار می دهند. آنها ایمیل هایی را ارسال می کنند که حاوی بدافزار مذکور بوده و ادعا می کند که از شرکت Technik Automobile ارسال شده است. فایل ضمیمه این ایمیل که ظاهرا حاوی فهرستی از خودروها با فرمت PDF است، در عمل آلوده به تروجان Carbon Grabber می باشد.

این بدافزار که در بازارهای هکری زیرزمینی هم به فروش می‌رسد، پس از نصب فایل مخربی را به نرم افزارهای Out look، مرورگر IE، مرورگر کروم و موزیلا اضافه می کند و فرایند سرقت اطلاعات را از سر می گیرد. Carbon Grabber قادر به سرقت اطلاعات ورودی سایت‌های بانکی و دیگر سایت های مشابه نیز می باشد.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.