about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

صف‌آرایی مجدد آمریکا برای مبارزه با داعش

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ ارتش آمریکا به تازگی کارگروه ویژه جنگ سایبری علیه داعش را در فرماندهی جنگ سایبری آمریکا که در شهر مریلند مستقر است راه‌اندازی کرد. این کارگروه پس از دور اول فعالیت‌های سایبری علیه داعش و ناامیدی آمریکا از انجام عملیات سایبری علیه این گروه تروریستی تشکیل شده است.
این کارگروه که با عضویت 100 فرد متخصص و توانمند سایبری شکل گرفته به «آرس» موسوم است که توسط ژنرال ادوارد کاردون1، فرمانده جنگ سایبری ارتش آمریکا هدایت خواهند شد. برخی اخبار از منابع ناشناس حاکی از آن است که اشتون کارتر از اولین تلاش‌های انجام شده توسط کاردون برای مبارزه با داعش ناراضی بوده است.
از جمله فعالیت‌های سایبری این کارگروه می‌توان به مختل نمودن یک سیستم پرداخت، شناسایی یک پلتفرم ارتباطی استفاده شده توسط اعضای داعش و مختل کردن مجله آنلاین داعش با نام «دابق2» اشاره کرد.
 از دیگر اهداف این کارگروه هماهنگی بیشتر با متخصصان جنگ سایبری در مرکز فرماندهی سایبری آمریکا در فلوریدا است. این هماهنگی بیشتر می‌تواند به فرماندهان شانس بیشتری برای رسیدن به یک هدف نظامی مانند فلج کردن یک شبکه ارتباطی می‌دهد تا به جای استفاده از وسایل انفجاری به تجهیزات الکترونیکی روی بیاورند.
شایان ذکر است که مقامات آمریکایی در ماه‌های گذشته اذعان کرده‌اند، علیه داعش از هر تجهیزات نظامی مرسوم استفاده خواهند کرد. در میان این تجهیزات از جنگ‌افزار جدیدی به نام «بمب سایبری» نام برده‌اند که تاکنون استعمال زیادی در منازعات بین‌المللی نداشته است.

 

-------------------------------------------------

1. Edward Cardon

2. Dabiq

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/04/23 - 10:48- هوش مصنوعي

راه‌اندازی سیستم آزمون دانشگاهی دیجیتال در یونان

وزارت مدیریت دیجیتال و هوش مصنوعی یونان و دانشگاه ارسطو تسالونیکی یک سیستم آزمون دیجیتال دانشگاهی راه‌اندازی کرده‌اند.

اختصاص
1405/04/23 - 10:32- هوش مصنوعي

اختصاص بودجه 5 میلیون دلاری به کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان

صندوق کارآفرینی اردن ۵ میلیون دلار به شرکت «STV» برای ساخت کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان اختصاص داد.

تأکید
1405/04/23 - 10:25- آسیا

تأکید هند بر ایجاد قابلیت‌های داخلی در هوش مصنوعی و امنیت سایبری

هند بر لزوم ایجاد قابلیت‌های داخلی در هوش مصنوعی و امنیت سایبری برای مقابله با تهدیدات فزاینده تأکید کرد.