about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

15 سال پیش بود که در کشورمان طرحی به نام شبکه ملی اطلاعات کلید خورد. هدف این پروژه، استقلال در شبکه اینترنت و مجزا از اینترنت جهانی است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان؛ شرکت زیرساخت ارتباطات ایران اعلام کرده است 400 میلیارد تومان بودجه برای مرحله دوم حمایت از اپلیکیشن‌های پیام‌رسان داخلی هزینه کرده است. به گفته سجاد بنابی، نایب‌رئیس هیئت‌مدیره شرکت زیرساخت، این بودجه صرف ساخت مرکز داده برای پیام‌رسان‌های بومی‌شده است. بنابی با اعلام سرمایه‌گذاری 4000 میلیارد ریالی در این راستا، گفته است با این مبلغ یک مرکز داده اختصاصی برای پیام‌رسان‌های داخلی و همچنین 500 سرور قدرتمند به این نوع برنامه‌ها اختصاص‌یافته است. افتتاح این مرکز یکشنبه آینده در تاریخ 16 شهریورماه صورت خواهد گرفت. این در حالیست که چندی پیش آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرده بود مرکز داده اختصاصی برای پیام‌رسان‌ها تا نیمه مردادماه ایجاد خواهد شد.
400 میلیارد تومان برای ساخت مرکز داده اختصاصی پیام‌رسان‌های داخلی
15 سال پیش بود که در کشورمان طرحی به نام شبکه ملی اطلاعات کلید خورد. هدف این پروژه، استقلال در شبکه اینترنت و مجزا از اینترنت جهانی است. چیزی که نزد عموم کاربران با عنوان اینترنت ملی شناخته می‌شود. اینترنتی که دسترسی جهانی در آن معنا و مفهومی ندارد و همین موضوع باعث شده تا امروز فعالان حقوق بشر و نهادهای فعال در زمینه آزادی اطلاعات در این مورد ابراز نگرانی کنند. در راستای این پروژه، طرح‌هایی مانند موتورهای جست‌وجوی داخلی و پیام‌رسان‌های بومی به سرانجام رسیده است. درگذشته پیشنهادی برای واگذاری مدیریت اینترنت ورودی در ایران باهدف ساماندهی پیام‌رسان‌های اجتماعی به سازمان به نیروهای مسلح، در قالب یک طرح توسط تعدادی از نمایندگان مجلس ارائه‌شده که البته هنوز به تصویب نرسیده است.
بندی از این طرح، موضوع مرزبانی دیجیتال و دفاع سایبری از کشور و جلوگیری از بهره برداری غیرمجاز از داده‌های مجازی در درگاه ورودی و خروجی پهنای باند کشور با محوریت ستاد کل نیروهای مسلح، توسط مراجع ذی‌ربط را مطرح می‌کند. محدودیت وظایف ستاد کل نیروهای مسلح در این بخش نیز با پیشنهاد این ستاد به تصویب مقام معظم رهبری خواهد رسید. این طرح اولین بار در سال 1397، در مجلس دهم نیز مطرح شد اما نتیجه‌ای را به دنبال نداشت.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.