about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

صرافی ارز دیجیتال KuCoin از هک شدن سیستم‌ها و سرقت تمامی منابع مالی این صرافی از کیف پول‌های داغ به ارزش ۱۵۰ میلیون دلار خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از «ZDNet»، صرافی‌های ارز دیجیتال مثل صرافی سنگاپوری KuCoin، از کیف پول‌های داغ به عنوان سیستم‌های ذخیره‌سازی موقتی برای دارایی‌هایی که در حال تبادل هستند استفاده می‌کنند. یکی از مزایای اصلی این قبیل کیف پول‌ها در دسترس بودن همیشگی آن‌هاست. کیف پول‌های داغ (Hot wallet) اپلیکیشن‌های مدیریت ارز دیجیتال هستند که به اینترنت وصل بوده و کیف پول‌های سرد (Cold wallets) آفلاین هستند.
صرافی KuCoin اعلام کرد که دور روز قبل (۲۶ سپتامبر) پس از مشاهده «تعدادی تراکنش بزرگ» متوجه هک شدن سیستم‌ها شده است. به گفته این شرکت هکرها دارایی‌های بیت کوین، توکن‌های مبتنی بر ERC-20 و چند توکن دیگر را سرقت کرده‌اند.
صرافی KuCoin با توجه به یک آدرس اتریوم و ردیابی برخی از تراکنش‌ها، میزان پول‌های سرقت شده را ۱۵۰ میلیون دلار اعلام کرده است. مدیرعامل این صرافی به کاربرانی که منابع مالی خود را بوسیله کیف پول سرد از دست داده‌اند قول جبران داد. ذخیره و برداشت ارزهای دیجیتال از طریق این صرافی تا اتمام بررسی‌های تیم امنیتی متوقف شده است.
Bitfinex و Tether که استیبل کوین USDT را عرضه می‌کنند، در مجموع حدود ۳۳ میلیون دلار USDT را که گمان می رفت جزو پول های سرقتی از صرافی KuCoin باشند مسدود کردند.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.