about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

شیپور بازه قیمت را به بخش خودرو اضافه کرد

شیپور بعد از بازگشت قیمت‌ها به پلتفرم‌های آگهی، تغییرات بیشتری را در سایت خود برای جلوگیری از فعالیت واسطه‌گران ایجاد کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل ساییبرابان؛ شیپور بعد از بازگشت قیمت‌ها به پلتفرم‌های آگهی، تغییرات بیشتری را در سایت خود برای جلوگیری از فعالیت واسطه‌گران ایجاد کرده است. «احمد کیهانی»، مدیر بخش خودروی شیپور در گفتگو با دیجیاتو خبر می‌دهد که اکنون این پلتفرم یک بازه قیمتی را به کاربر نمایش می‌دهد تا بتواند در خصوص سطح بندی قیمت اعلام شده از سوی فروشنده تصمیم بهتری بگیرد.

او اشاره می‌کند که اکنون تمام خودروها بر اساس مدل، سال تولید، کیلومتر کارکرد، وضعیت بدنه در شیپور ارزیابی قیمتی می‌شوند. این ارزیابی، از طریق ابزارهای مدرنی مانند هوش مصنوعی و یادگیری ماشین انجام می‌شود:

بر اساس اطلاعاتی که فروشنده از خودرو وارد می‌کند، شیپور بازه قیمتی دقیق خودرو را به فروشنده می‌دهد. برای مثال، شیپور به فروشنده اعلام می‌کند که قیمت یک مدل خاص پراید کارکرده با توجه به شرایط آن، بین ۳۰ الی ۳۲ میلیون تومان است.

زمانی که فروشنده قیمت خود را مشخص کرد، شیپور یک برچسب به آن اضافه می‌کند که به بازدیدکنندگان آگهی نمایش داده می‌شود. این برچسب، تحلیلی از قیمتی است که فروشنده انتخاب کرده و می‌تواند قیمت عالی، خوب، متوسط و بالا باشد:

در نتیجه اگر شخصی، یک خودرو که قیمت آن نهایتاً ۳۲ میلیون است را ۳۳ میلیون تومان آگهی کند، ما زیر این قیمت برچسب «قیمت بالا» را با رنگ قرمز نمایش می‌دهیم. در نتیجه خریدار هم به راحتی متوجه می‌شود که قیمت بالاست. پس اتفاقی هم که می‌افتد این است که خودرو با آگهی قیمت بالا، بازخورد خاصی نمی‌گیرد. از طرفی یک آگهی که قیمتی واقعی دارد، با برچسب سبز «قیمت عالی» نمایش داده می‌شود.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.