about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

شیوه جدید کلاه‌برداری هکرها از مشتریان AT&T

در "حملات فیشینگ"، کلاهبرداران اینترنتی در تلاش هستند تا با ارسال ایمیل‌های جعلی قربانیان خود را فریب داده و به اطلاعات شخصی و مالی آنها دست یابند. اما به تازگی گروهی از هکرها به جای ارسال ایمیل، به ارسال پیام‌های متنی روی آورده‌اند و متن آنها را به گونه‌ای طراحی کرده‌اند که واقعی به نظر می‌رسند.

برنامه نویسی با نام دنی گرانت (Dani Grant)، این خطر امنیتی را شناسایی کرده و گزارش آن را به شرکت AT & T ارائه کرده است. به گفته وی AT&T از مجموعه‌کدهای کوتاه استفاده می‌کند و همین موضوع باعث شده است تا مشتریان قادر به تشخیص پیام‌های قانونی و فیشینگ نباشند.

دنی گرانت در گزارش خود بیان می‌کند: "لینک‌هایی در این پیام‌ها وجود دارند که واقعی  به نظر می‌رسند و گویی کاربران را به وب‌گاه AT&T یا همان att.com هدایت می‌کند، در حالی که آنها به وب‌گاهی با نام dl.mymobilelocate.com هدایت می‌شوند."

 

گرانت مشکلات مذکور را به عنوان یک هشدار امنیتی به شرکت AT&T گزارش کرده است، اما این شرکت  ادعای وی را رد می‌کند.

AT&T بزرگ‌ترین شرکت مخابراتی تلفن ثابت، سرویس‌دهنده پهنای‌باند اینترنت و دومین اپراتور تلفن همراه در آمریکا است. این شرکت، در سال ۲۰۱۲ بعنوان هفتمین شرکت بزرگ آمریکایی بر پایه میزان درآمد، انتخاب شد.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.