about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شیائومی در رویداد اخیر خود در کنار گوشی تاشوی میکس فولد 3 و تبلت می پد 6 مکس از نسل دوم سگ رباتیک خود با نام CyberDog 2 رونمایی کرد که اکنون ظاهر و برخی عملکردهای مشابه یک سگ واقعی را به خود گرفته است. .

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ شیائومی در رویداد اخیر خود در کنار گوشی تاشوی میکس فولد 3 و تبلت می پد 6 مکس از نسل دوم سگ رباتیک خود با نام CyberDog 2 رونمایی کرد که اکنون ظاهر و برخی عملکردهای مشابه یک سگ واقعی را به خود گرفته است. .

CyberDog 2 با پیشرفت‌های قابل‌توجهی نسبت‌به نسل قبلی خود، به‌خصوص در بخش اندازه و وزن که آن را بیشتر به یک سگ کوچک واقعی شبیه کرده، معرفی شده است. طراحی سگ رباتیک جدید با الهام از نژاد سگ Doberman بود و علاوه بر کاهش 16 درصدی اندازه تا 40 درصد از وزن آن کاسته شده است.

مشخصات جذاب سایبرداگ 2 شیائومی
بر اساس اعلام gizmochina این ربات با ارتفاع 36.7 سانتی‌متری از قدرت پردازشی 21 ترافلاپس بهره می‌برد و دارای دو تراشه است که از یکی برای پردازش حرکات و از دیگری برای ارتباطات صوتی استفاده می‌شود. حداکثر سرعت حرکت این ربات 1.6 متر بر ثانیه است تا بتواند به سرعت راه رفتن انسان برسد.

ربات سایبرداگ 2 شیائومی می‌تواند به‌خوبی تعادل خود را حفظ کند. این شرکت با نمایشی ویدیویی از اسکیت‌سواری این ربات، این دستاورد را به نمایش گذاشته است. این ربات همچنین قادر به پشتک‌زدن به جلو و عقب است.

CyberDog 2 مشخصات سگ رباتیک

جالب‌ترین قابلیت‌های CyberDog 2 در تعامل با انسان‌ها نهفته است و برخلاف نسل قبلی خود، سایبرداگ جدید  درست مانند یک سگ واقعی عمل کرده و نیازها و احساسات صاحبش را درک می‌کند و به آنها پاسخ می‌دهد.

سگ رباتیک شیائومی به 4 میکروفن مجهز شده و با چند دوربین شامل سنسور 13 مگاپیکسلی در کنار یک سنسور RGB و یک دوربین چشم ماهی محیط اطراف خود را می‌بیند. CyberDog 2 وزنی معادل 8.9 کیلوگرم دارد و با قیمتی در حدود 1790 دلار روانه بازار خواهد شد.

در ادامه می‌توانید ویدیویی از عملکرد سگ رباتیک CyberDog 2 شیائومی را مشاهده کنید:

 

تازه ترین ها
تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.