about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

شکایت شرکت امنیتی کسپرسکی از مایکروسافت

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ شرکت کسپرسکی، طی شکایتی رسمی، شرکت مایکروسافت را به سوءاستفاده از انحصار و تسلطش بر بازار سیستم‌عامل‌ها و ایجاد مزیت رقابتی برای خود، متهم کرده است.

مدیرعامل شرکت کسپرسکی اخیراً در وبلاگ خود گفت: «مایکروسافت، به توسعه‌دهنده‌های مستقل آنتی‌ویروس، تنها یک هفته زمان برای انطباق با ویندوز 10 داده است و حتی با وجود منطبق و نصب شدن آنتی‌ویروس‌ها بر روی نسخه‌ی جدید ویندوز نیز، این سیستم‌عامل همچنان کاربر را به فعال‌سازی آنتی‌ویروس پیش‌فرض ویندوز 10، وادار می‌کند و همین امر، هر نرم‌افزار امنیتی نصب‌شده‌ی دیگری را غیرفعال می‌کند.»

وی در ادامه با ناکارآمد دانستن نرم‌افزار پیش‌فرض ویندوز 10، آن را باعث ایجاد حفره‌های امنیتی متعدد در سیستم دانست. گواه این ادعا را می‌توان نمره‌ی 3.5 ویندوز دیفندر (Windows Defender) را از 6 دانست. این در حالی است که کسپرسکی با نمره‌ی 5.5، موفق شد در بین برترین آنتی‌ویروس‌های دنیا قرار گیرد.

مجله‌ی پی سی (PC Magazine)، در گزارشی اعلام کرد، گرچه محصولات شرکت‌های امنیتی مستقل چون کسپرسکی از کیفیت بالاتری برخوردار است، اما هر رایانه‌ای که از سیستم‌عامل ویندوز استفاده می‌کند، به صورت تئوریک، تحت نظارت مایکروسافت ویندوز دیفندر قرار دارد.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.