about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

شکایت از آمازون توسط سهامدار این شرکت

سهامدار آمازون از هیئت مدیره و جف بزوس به خاطر قراردادهای پرتاب ماهواره بلو اوریجین شکایت کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان،سهامدار آمازون علیه جف بزوس و هیئت مدیره آمازون اقامه دعوی کرده و مدعی شده که مدیران نتوانسته اند به طور کامل تصمیم به اعطای قراردادهای پرتاب برای پروژه ماهواره ای کویپر به بلو اوریجین، شرکت فضایی بزوس بگیرند.

در دادخواستی که اوایل هفته جاری توسط صندوق بازنشستگی کلیولند بیکرز و تیمستر(Cleveland Bakers and Teamsters) ارائه شد، ادعا شده که هیئت مدیره آمازون قراردادهایی به ارزش میلیاردها دلار به شرکت آمریکایی بلو اوریجین اعطا کرده و شرکت اسپیس ایکس متعلق به ایلان ماسک را به عنوان یک ارائه دهنده پرتاب جایگزین در نظر نگرفته است.  

پروژه کویپر آمازون شبکه ای برنامه ریزی شده با بیش از ۳۰۰۰ ماهواره است که برای ارسال اینترنت پهن باند به مناطق دوردست طراحی شده اند.

یکی از سخنگویان آمازون در پاسخ به این شکایت در ایمیلی به رویترز گفت:

ادعاهای مطرح شده در این دادخواست کاملا بی اساس هستند و ما به دنبال پیگیری این پرونده از طریق روند قانونی هستیم.

آمازون در حال حاضر حدود ۱.۷ میلیارد دلار به سه تامین کننده پرتاب ماهواره در این پروژه پرداخت کرده است که ۵۸۵ میلیون دلار آن به صورت مستقیم به شرکت بلو اوریجین پرداخت شده است.درحالیکه این شرکت هنوز نمونه اولیه ماهواره کویپر خود را به مدار پرتاب نکرده است.

آمازون انتظار دارد اولین مجموعه از ماهواره‌‌های خود را در نیمه اول 2024 پرتاب کند. آمازون مدت‌هاست می‌خواهد با راه‌اندازی اینترنت ماهواره‌ای پروژه کویپر (Project Kuiper)، به رقیب جدی استارلینک تبدیل شود و حالا این شرکت از دیش‌های این پروژه رونمایی کرده است.

براساس دادخواستی که در ۲۸ آگوست در دادگاه دلاویر چانسری تنظیم شد، صندوق بازنشستگی کلیولند بیکرز و تیمستر به دنبال خسارات نامشخص و هزینه های قانونی از آمازون میباشد.

 

منبع:

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.