about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

شورای رقابت، نهاد تنظیم‌گر بازار رقابتی در ایران، روز هفتم آذر ماه در جلسه 623 خود، اپراتورهای تلفن همراه کشور را ملزم به بازگرداندن بسته‌های متنوع، بلندمدت و با حجم بیشتر کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ شورای رقابت، نهاد تنظیم‌گر بازار رقابتی در ایران، روز هفتم آذر ماه در جلسه 623 خود، اپراتورهای تلفن همراه کشور را ملزم به بازگرداندن بسته‌های متنوع، بلندمدت و با حجم بیشتر کرد. این مصوبه در پی شکایت‌های متعدد مردم در خصوص حذف بسته‌های حجیم بلندمدت از سوی اپراتورها صادر شد.

شورای رقابت ملزمیت ارائه بسته‌های اینترنتی بلندمدت و با حجم بیشتر را به تمام اپراتورهای تلفن همراه اعلام کرد. این تصمیم به‌عنوان واکنشی به شکایت‌های مردمی بود که مدت‌هاست از کیفیت نامناسب و عدم تنوع بسته‌های اینترنتی شکایت داشتند.

سخنگوی شورای رقابت، سپهر دادجوی توکلی، در گفت‌وگو با ایسنا اظهار داشت: «این مصوبه جدید، اپراتورها را به ارائه بسته‌های اینترنتی با ظرفیت بیشتر و گزینه‌های متعدد تشویق می‌کند. این تغییر، در جهت ارائه بسته‌های متنوع‌تری است که با نیازهای مخاطبان هماهنگ باشد.»

در این مصوبه، اپراتورها دیگر نمی‌توانند بسته‌های حجیم خود را در قالب بسته‌های کوتاه‌مدت به مشترکین ارائه کنند و بایستی بسته‌هایی با طول زمان بلندتر و متنوع‌تر ارائه دهند. این تصمیم همچنین تاکید دارد که تعرفه‌های قیمتی نیز در چارچوب مصوبات قانونی تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی باشد و هیچ افزایشی در تعرفه‌ها انتظاری ندارد.

آیا فکر می‌کنید تصمیم شورای رقابت برای ارائه بسته‌های اینترنتی بلندمدت و متنوع توسط اپراتورهای تلفن همراه، تاثیر مثبتی بر تجربه شما از خدمات اینترنتی خواهد داشت؟ نظر خود را درباره این مصوبه با ما به اشتراک بگذارید.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.