about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ «مارسل لتر»، معاون وزیر دفاع آمریکا در یک نشست در کمیته نیروهای مسلح آمریکا گفت که کشورش با تهدیدهای چندوجهی از طرف ایران، روسیه، چین و کره شمالی روبه‌رو است.

«جیمز کلاپر»، مدیر اطلاعات ملی آمریکا و مایکل راجرز، فرمانده یگان سایبری آمریکا دیگر حاضران در این نشست کمیته نیروهای مسلح مجلس سنای آمریکا بودند.

این سه مقام اطلاعاتی در بیانیه‌ای مشترک ایران را به استفاده از تاکتیک‌های «جاسوسی سایبری»، پروپاگاندا و حمله به عنوان یک اهرم فشار جهت دستیابی به اولویت‌های امنیتی‌اش و مقابله با تهدیدها علیه خود متهم کرده‌اند.

این بیانیه خاطرنشان می‌کند: «ایران همچنین از توانمندی‌های سایبری‌اش مستقیماً علیه آمریکا استفاده کرده است.»

بیانیه مشترک مقام‌های اطلاعاتی آمریکا خاطرنشان می‌کند که جامعه اطلاعاتی این کشور در تدارک طراحی گزینه‌های لازم برای پاسخ به این حملات هستند.

جیمز کلاپر، مدیر اطلاعات ملی آمریکا مدعی شد که روسیه در انتخابات ریاست‌جمهوری سال 2016 آمریکا دخالت کرده است. او ادعا کرد که تشخیص جامعه اطلاعاتی امریکا در حال حاضر این است که این دخالت با دستور بالاترین مقام‌های روسیه صورت گرفته است.

کلاپر همچنین گفت که تصمیم باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا برای تحریم روسیه به این بهانه بر اساس اطلاعات چندین نهاد اطلاعاتی آمریکا بوده است.

وی همچنین ایران را به تلاش برای هک رایانه‌های آمریکا متهم کرد.

کلاپر علاوه بر این به سؤالات قانون‌گذاران آمریکایی درباره استناد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا به اظهارات جولیان آسانژ، مدیر سایت افشاگر ویکی‌لیکس پاسخ داد.

مقام آمریکایی در پاسخ به سؤال سناتور جان مک‌کین دراین‌باره که آیا اظهارات وی قابل استناد است گفت: «فکر نمی‌کنیم ما در جامعه اطلاعاتی احترامی برای آسانژ قائل باشیم.»

مدیر سازمان اطلاعات ملی آمریکا رسانه‌های روسیه را ازجمله بازوهای دخالت این کشور در انتخابات ریاست‌جمهوری 2016 عنوان کرد و گفت: «(شبکه خبری) راشاتودی، در ترویج دیدگاه‌هایی که نظام ما را بی‌اعتبار کردند، بسیار بسیار فعال بود.»

وی در پاسخ به سؤال لیندسی گراهام، سناتور آمریکایی مبنی بر اینکه آیا ایران نیز می‌تواند مانند روسیه اقدام به هک رایانه‌های آمریکایی بکند گفت: «آن‌ها، آشکارا دارای توانمندی سایبری هستند».

لیندسی گراهام در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: «وقت آن است که به سمت روسیه، قلوه‌سنگ پرتاب کنیم نه سنگ‌ریزه.» 

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.