about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناسان امنیتی برخی منابع فیشینگ مربوط به واکسیناسیون کرونا ویروس را شناسایی کردند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان شرکت امنیت سایبری گروپ آی‌بی در گزارشی اعلام کردند 20 سایت جعلی شناسایی کرده‌اند که با بهره‌گیری از موضوعاتی همچون واکسیناسیون کرونا ویروس اقدام به حملات فیشینگ کرده‌اند. 

به گفته کارشناسان این شرکت، مهاجمان با رصد اخبار روز دنیا و از زمانی که وزارت بهداشت روسیه اعلام کرده نخستین واکسن پیشگیری از کوید-19 به نام «Sputnik V» را ثبت کرده، سوژه‌های خوبی همچون واکسن ضد کرونا ویروس برای فعالیت‌های خود انتخاب کرده‌اند. 

طبق گزارش گروپ آی‌بی، در نگاه اول این سایت‌ها منابع خبری آگاهی‌بخش به نظر می‌رسند، اما بسیاری از آن‌ها اقدام به حملات فیشینگ و سرقت اطلاعات کارت‌های بانکی به بهانه واکسیناسیون می‌کنند. 

شرکت امنیت سایبری سرچ اینفورم (SearchInform) نیز در گزارشی اعلام کرده از آغاز ماه ژوئیه در رونت 66 سایت با موضوع کرونا ویروس ثبت‌شده که 28 مورد از آن‌ها مربوط به واکسن کرونا ویروس بوده است. ثبت دامنه‌های مربوط به کرونا و واکسن آن از 22 ژوئیه تا 11 آگوست ادامه داشته است. 

طبق گزارش این شرکت، 90 درصد این سایت‌ها به نام اشخاص حقیقی ثبت‌شده‌اند، اگرچه همه آن‌ها فیشینگ نبوده و برخی متعلق به فروش محلول‌های ضدعفونی‌کننده و ماسک نیز هستند.

به گفته کارشناسان شرکت‌های مذکور، افزایش روزانه تعداد دامنه‌های مربوط به کرونا و واکسن آن، تشخیص سایت‌های جعلی و معتبر را سخت می‌کند و کاربران باید دقت داشته باشند اطلاعات مربوط به داروها و واکسن‌های کرونا ویروس را از منابع رسمی دنبال کنند. 

منبع:

تازه ترین ها
تحریم
1405/04/22 - 15:39- جرم سایبری

تحریم هکرهای اطلاعات نظامی روسیه توسط اتحادیه اروپا و انگلیس

اتحادیه اروپا و بریتانیا در اقدامی هماهنگ، تحریم‌های جدیدی را علیه ده‌ها فرد و نهاد روسی به دلیل مشارکت در حملات سایبری و عملیات‌های بی‌ثبات‌کننده علیه کشورهای اروپایی اعمال کردند.

همکاری
1405/04/22 - 15:35- هوش مصنوعي

همکاری سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا در زمینه هوش مصنوعی

سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا همکاری در زمینه هوش مصنوعی و مشاغل را تقویت می‌کنند.

سومین
1405/04/22 - 15:18- هوش مصنوعي

سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا

زیرساخت‌های هوش مصنوعی، امنیت سایبری و اتصال امن، محورهای اصلی سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا بود.