about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

11 میلیون تهدید سایبری در اندونزی شناسایی شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان اعلام کردند که نقض اطلاعات از سوی یک هکر ناشناس تحت نام حساب کاربری «Bjorka» در انجمن آنلاین «breached.to» تنها تهدید سایبری شناسایی شده اندونزی نیست.

شرکت جهانی امنیت سایبری کسپرسکی (Kaspersky)، مستقر در روسیه، در 3 ماهه دوم سال جاری، 11.08 میلیون تهدید سایبری را روی رایانه‌های اعضای شبکه امنیتی کسپرسکی (KSN) در این کشور شناسایی کرد.

یئو سیانگ تیونگ (Yeo Siang Tiong)، مدیر کل کسپرسکی در آسیای جنوب شرقی گزارش داد که ۲۵.۲ درصد از کاربران مورد حمله تهدیدات آنلاین از وب‌سایت‌ها قرار گرفته‌اند. او روز 20 سپتامبر 2022، در گفتگو با وبگاه تخصصی تِمپو (Tempo) اظهار داشت :

«با ضریب نفوذ بسیار بالای اینترنت در اندونزی، می‌بینیم که مجرمان سایبری همچنان در این کشور به‌عنوان یک هدف سودآور در کمین هستند.»

با این حال، این تعداد نسبت به سال گذشته در مدت مشابه کاهش یافته و اندونزی در مجموع 1848 میلیون تهدید سایبری داشته است. براساس داده‌های شرکت مستقر در روسیه، این رقم نیز با 1180 میلیون تهدید سایبری نسبت به 3 ماهه اول سال جاری 6.09 درصد کاهش یافته است.

مطالعه کسپرسکی همچنین نشان داد که 96 درصد از کاربران پرداخت دیجیتال در اندونزی از تهدیدات آنلاین آگاه هستند. 64 درصد از آنها معتقد بودند که یک راه‌حل امنیتی می‌تواند داده‌ها و پول آنها را به صورت آنلاین ایمن کند.

با این وجود، تنها 32 درصد قبل از حمله احتمالی، یک سیستم امنیتی روی دستگاه‌های خود نصب کرده بودند. تیونگ گفت :

«شکاف بزرگی بین آگاهی و اقدام وجود دارد که باید فوراً آن را برطرف کنیم. حفظ امنیت سایبری مسئولیت مشترک دولت‌ها، مصرف کنندگان و کاربران آنلاین و همچنین شرکت‌های خصوصی و دولتی است.»

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.