about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نسخه‌های جدید بدافزار «Agent Tesla» می‌توانند رمز عبور مرورگرها را سرقت کنند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان شرکت امنیت سایبری «SentinelOne» نسخه‌های جدیدی از بدافزار ایجنت تسلا (Agent Tesla) شناسایی کرده‌اند که به ماژول‌های جدیدی برای سرقت اطلاعات نرم‌افزارها، مرورگرها، کلاینت FTP، کلاینت‌های ایمیل و VPN تجهیز شده‌اند. 

به گفته کارشناسان این شرکت، نسخه‌های جدید قادرند نام کاربری و پسورد فایل‌های پیکربندی اپلکیشن‌ها و رجیستری و اطلاعات مرورگرهای Google Chrome ،Chromium ،Safari ،Mozilla Firefox ،Brave، برنامه FileZilla و نرم‌افزار مدیریت اکانت‌های ایمیل Mozilla Thunderbird و Outlook را سرقت کنند. 

این نسخه‌ها نام‌های کاربری و پسورد و اطلاعات پیکربندی نرم‌افزارها را پس از جمع‌آوری، از طریق پروتکل FTP یا STMP به سرور فرماندهی و کنترل ارسال می‌کنند. آن‌ها با استفاده از فایل‌های آسیب‌پذیر سیستم آلوده نیز باینری‌های مخربی را در سیستم هدف تزریق می‌کنند.  

ایجنت تسلا یک تروجان دسترسی از راه دور پیشرفته بوده و زمان پیدایش آن به سال 2014 برمی‌گردد. این بدافزار بر پایه .Net نوشته‌شده و اطلاعاتی را که کاربر از صفحه‌کلید و کلیپ بورد وارد می‌کند جمع‌آوری و نام کاربری و پسورد را از برنامه‌های نصب‌شده در سیستم قربانی سرقت کرده و آنتی‌ویروس‌ها را غیرفعال می‌سازد. 

برنامه‌هایی که توسط نسخه‌های جدید ایجنت تسلا هدف قرار می گیرند، در زیر آورده می‌شوند:

360 Browser
Apple Safari
Becky! Internet Mail
BlackHawk
Brave
CentBrowser
CFTP
Chedot
Chromium (general)
Claws Mail
CoreFTP
CyberFox
Elements
Epic Privacy
FileZilla
FlashFXP
Google Chrome
IceDragon
IncrediMail
Kometa
Microsoft IE & Edge
Microsoft Outlook
Mozilla Firefox
Mozilla Thunderbird
OpenVPN
Opera
Opera Mail
Orbitum
PaleMoon
Postbox
Qualcomm Eudora
SmartFTP
Sputnik
Tencent QQBrowser
The Bat! Email
Torch
Trillian Messenger
UCBrowser
Yandex

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.