about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شبکه اجتماعی وی‌کی یک قابلیت جدیدی به برنامه تلفن همراه خود اضافه کرد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ توسعه‌دهندگان وی‌کی برای محافظت از کاربران در برابر هرزنامه‌ها، کلاه‌برداری‌ها و سایر تماس‌های مشکوک یک شناساگر رایگان و خودکار شماره تلفن همراه در برنامه تلفن همراه خود راه‌اندازی کرده‌اند که در مورد تماس‌های تلفنی ناخواسته به کاربران هشدار می‌دهد. این سرویس به‌صورت آفلاین، در پس‌زمینه کار می‌کند و به‌صورت رایگان در آی‌اواس و اندروید در دسترس است.  

برنامه وی‌کی می‌تواند در مورد تماس‌های ناخواسته هشدار دهد. این الگوریتم تماس‌های کلاه‌برداران، جمع‌آوران و سازمان‌های مشکوک را به‌عنوان تماس‌های نامطلوب و همچنین تماس‌های «بی‌صدا» طبقه‌بندی می‌کند. قابلیت موردنظر را می‌توان در تنظیمات برنامه در بخش «شناساگر شماره» فعال کرد. 

چنانچه تماس ناخواسته شناسایی شود، الگوریتم آن را به‌عنوان اسپم علامت‌گذاری می‌کند یا نام شرکت و حوزه کاری آن را نشان می‌دهد. وی‌کی قصد دارد به کمک بازخورد کاربران، دقت شناساگر را ارتقاء دهد. پایگاه داده شماره‌ها، طبقه‌بندی‌شده و بسته به منطقه متفاوت است و شامل تلفن‌های شرکت‌های محلی و شعب محلی است.

مارینا کراسنووا، مدیرعامل وی‌کی دراین‌باره اعلام کرد:

در حال حاضر، ما به جلوگیری از تماس‌های ورودی ناخواسته کمک می‌کنیم و در آینده می‌توانیم کاربران وی‌کی را به مشترکین شبکه تلفن همراه متصل کنیم، تماس‌ها را انتقال دهیم و سایر قابلیت‌های سیپ فون را یکپارچه با اپراتورهای تلفن همراه اجرا کنیم. این گامی به‌سوی جابجایی یکپارچه بین تماس‌های تلفنی کلاسیک و اینترنتی و همچنین راحت‌ترین سرویس در هر موقعیت زندگی است.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.