about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

محققین شرکت نوزومی نتورک از شناسایی آسیب پذیری های روز صفری خبر دادند که در سیستم های RTLS موجود است و می تواند کارگران محیط های صنعتی را به خطر بیاندازد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ محققین موفق به شناسایی چندین آسیب پذیری شده اند که سیستم های مکان یابی آنی یا همان بی درنگ (RTLS) مجهز به فناوری باند فوق عریض (UWB) را تحت الشعاع قرار می دهند. مهاجمین می توانند با استفاده از این آسیب پذیری ها حملات مهاجم میانی را صورت دهند و داده های مکانی را دستخوش تغییرات کنند. 

طبق گزارش شرکت امنیت سایبری نوزومی نتورک این آسیب پذیری های روز صفر می توانند خطرات امنیتی جدی را برای کارگران محیط های صنعتی به دنبال داشته باشند. در صورت بهره برداری یک بازیگر مخرب از این آسیب پذیری ها، آن ها این توانایی را خواهند داشت تا مناطق امن اختصاص داده شده به کارگران را دچار تغییرات کنند. این مناطق امن که توسط RTLS تعیین شده، از کارگران فعال در مناطق خطرناک محافظت می کنند.

RTLS به منظور شناسایی و ردیابی خودکار و آنی موقعیت مکانی اشیاء یا افراد مورد استفاده قرار می گیرد. این کار با استفاده از تگ هایی ممکن می شود که به دارایی های مورد نظر الصاق می شود. این تگ ها می توانند سیگنال های USB را در نقاط مرجع تعیین شده ای به نام اَنکِرز پخش و موقعیت مکانی آن ها را شناسایی کنند. 

اما نقص های امنیتی شناسایی شده در راهکارهای RTLS بدین معنا هستند که این سیستم ها می توانند آلوده شوند و ضمن مسدود سازی بسته های شبکه ای تبادل شده میان انکرها و سرور مرکزی، حملات دستکاری ترافیک را صورت دهند. 

مهاجمین با استفاده از این موضوع می توانند به مناطق محدود شده دسترسی پیدا کنند و ضمن اختلال در محیط های تولیدی، موارد با ارزش را به سرقت ببرند. 

حال برویم دو مورد از شرایطی که ممکن است این آسیب پذیری به وجود بیاورد را مورد بررسی قرار دهیم:

  1. مهاجم می تواند با تغییر موقعیت مکانی تگ ها این طور نشان دهد که کارگر نزدیک منطقه خطرناک قرار دارد و خط تولید را متوقف کند در حالی کارگرها از منطقه خطر فاصله دارند. 
  2. در شرایط دوم که برعکس مورد اول است مهاجم طوری تنظیمات را تغییر می دهد که نشان دهد کارگر دور از منطقه خطر قرار دارد. بنابراین ماشین های خطر زا شروع به کار می کنند این در حالی است کارگران در محدود خطر هستند!

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.