about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

بیش از سه هفته است که در روزهای مختلف، نت‌بلاکس که وضعیت کیفیت و اختلال در اینترنت کشورهای مختلف را رصد می‌کند، گزارش می‌دهد که اینترنت در ایران در ساعت بعد از نیم‌شب قطع و با افت شدید سرعت مواجه می‌شود.

به گزارش کارگروه  فناوری اطلاعات سایبربان ؛ بیش از سه هفته است که در روزهای مختلف، نت‌بلاکس که وضعیت کیفیت و اختلال در اینترنت کشورهای مختلف را رصد می‌کند، گزارش می‌دهد که اینترنت در ایران در ساعت بعد از نیم‌شب قطع و با افت شدید سرعت مواجه می‌شود. برای نمونه ۱ بامداد دوشنبه ۲۲ شهریور نت‌بلاکس با انتشار تصویری خبر داد که اینترنت ایران با اختلال شدیدی در دسترسی همراه شده و برای حدود نیم‌ساعت این اختلال ادامه داشته و باعث شده کاربران امکان دسترسی به وب‌سایت‌های خارجی و داخلی را نداشته باشند.

در نموداری که نت‌بلاکس نیمه شب بعد از این تاریخ منتشر کرد، افت اتصال به اینترنت به سطح ۷۱ درصد از حد معمول خود رسیده بود. این اختلال که شدت آن کمتر گزارش شده بود در بامداد یکشنبه ۱۹ شهریور نیز از سوی نت‌بلاک گزارش شد.  در نهایت شرکت ارتباطات زیرساخت بعد از اعتراض کاربران و انتقاد کسب و کارها در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که دلیل این اختلال‌ها ارتقا تجهیزات شبکه است. شرکت ارتباطات زیرساخت در این اطلاعیه اعلام کرده که به‌منظور ارتقاء و توسعه ظرفیت شبکه ارتباطات زیرساخت و براساس نیازسنجی و طراحی‌های انجام شده قبلی، تجهیزات مورد نیاز تامین شده و از چند روز گذشته مراحل جایگزینی و ارتقاء تجهیزات آغاز شده است.

حالا هم در جدیدترین اتفاق نت‌بلاکس شب گذشته چهارم مهر باز هم با انتشار نموداری نشان داد که در نیم شب، افت اتصال به اینترنت به سطح نزدیک به ۸۰ درصد از حد معمول خود رسیده است. به دنبال انتشار این خبر نیز وزارت ارتباطات این افت سرعت در اینترنت را به توسعه شبکه ارتباطات زیرساخت ارتباط داد و اعلام کرد که پیش‌تر زمان قطعی‌ها به کسب و کارهای مرتبط اطلاع‌رسانی شده است.

 

در گام جدیدتر امروز (۵ مهر) شرکت ارتباطات زیرساخت با انتشار اطلاعیه‌ای از ادامه اختلالات و قطعی اینترنت به دلیل ارتقاء و توسعه ظرفیت شبکه ارتباطات زیرساخت در مهرماه خبر داد. همچنین این شرکت با انتشار جدولی زمان شروع کار ارتقا و توسعه شبکه را در نقاط مختلف کشور نشان داده است.

این شرکت در اطلاعیه جدید خود تاکید کرده: «با توجه به برنامه شرکت ارتباطات زیرساخت درخصوص افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت IP شبکه‌ی هسته‌ی کشور و در راستای افزایش کیفیت ارتباطات، اقدامات فنی لازم جهت ارتقاء و توسعه تجهیزات شبکه پس از نیمه‌شب‌ها و در ساعات کم ترافیک شبکه انجام می‌شود که ممکن است در برخی مناطق باعث ناپایداری موقت شبکه شود.»

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.