about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یک شرکت آلومینیوم‌سازی نروژی هفته گذشته هدف یک حمله سایبری سنگین قرار گرفت و از مدار تولید خارج شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت نروژی آلومینیوم‌سازی نورسک هیدرو (Norsk Hydro) که هفته گذشته، هدف یک حمله گسترده باج افزاری قرار گرفت، اعلام کرد که در حال بازگشت به چرخه تولید قبلی خود است اما همچنان نتوانسته است به‌صورت کامل، فرایند تولید را بازیابی نماید. این شرکت، هفته گذشته و در اثر بروز یک حمله سایبری بسیار گسترده، ناگزیر شد خطوط تولید شمش آلومینیوم به اجزای خودروی خود را از مدار خارج کند.

این شرکت در بیانیه‌ای که در این زمینه صادر کرد، مدعی شد که زمان زیادی لازم است که تا خطوط تولید، به حالت نرمال خود بازگردند و همچنین بتوان برآورد دقیقی از میزان خسارت‌های وارده داشت. همچنین این شرکت، تأکید کرده است که با کمک تیم فنی خود، در حال تلاش برای بازیابی سیستم فناوری اطلاعات به‌کاررفته در خطوط تولید خود است.

شرکت نروژی آلومینیوم‌سازی هیدرو، یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان قطعات آلومینیومی به‌کاررفته در صنعت خودروسازی جهان است که در اثر حمله سایبری موردنظر، بخشی از خطوط تولید خود را از دست داد و مجبور شد آن‌ها را راه‌اندازی مجدد کند.

سازمان امنیت ملی نروژ (NSM)، باج افزاری که به سامانه‌های این شرکت حمله‌ور شده است را لاکرجوگا (LockerGoga) نام‌گذاری کرده و آن را در دسته نسل جدید باج افزارهایی طبقه‌بندی کرده است که با حمله به سامانه‌های مختلف، ضمن رمزنگاری آن‌ها، طلب پول برای بازگشایی مجدد می‌کند.

البته شرکت هیدرو، بر این موضوع نیز تأکید کرده است که قصد باج دادن به هکرها برای بازگشایی فایل‌های خود را ندارد و تلاش می‌کند با بهره‌گیری از فایل‌های ذخیره، خطوط خود را راه‌اندازی مجدد کند.

تازه ترین ها

محدودیت‌های شبانه استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای نوجوانان

بریتانیا محدودیت‌های پیش‌فرض رسانه‌های اجتماعی را برای نوجوانان در طول شب در نظر گرفته است.

حمله
1405/04/24 - 15:37- جرم سایبری

حمله سایبری به غول مواد غذایی ژاپن

حمله سایبری به شرکت نیکیری، بزرگ‌ترین تأمین‌کننده مواد غذایی منجمد در ژاپن، نگرانی‌هایی را درباره اختلال در زنجیره تأمین مواد غذایی این کشور ایجاد کرده است.

سرقت
1405/04/24 - 15:28- جرم سایبری

سرقت سوابق پزشکی بیماران در حمله سایبری به شبکه درمانی استرالیا

شبکه درمانی پارتنرد هلث که ده‌ها مطب پزشکان عمومی و کلینیک‌های تخصصی سرطان پوست را در سراسر استرالیا اداره می‌کند، از وقوع یک حمله سایبری گسترده و سرقت اطلاعات پزشکی و شخصی بیماران خبر داد.