about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا، اعلام کرد هواوی و زد تی ای تهدید امنیت ملی هستند. بنابراین شرکت‌هایی که از یارانه دولتی استفاده می‌کنند نمی‌توانند با آن‌ها همکاری کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از سی ان بی سی، کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا (FCC) به‌طور رسمی هواوی و زد تی ای را تهدیدی علیه امنیت ملی کشورش اعلام کرد.

این بدان معنا است که شرکت‌هایی که از برنامه یارانه ۸.۳ میلیارد دلاری دولت آمریکا به نام طرح «یونیورسال سرویس فاند» استفاده می‌کنند، نمی‌توانند هیچ‌گونه تجهیزات یا سرویسی از این دو شرکت را بخرند، در آن سرمایه‌گذاری کنند، نگهداری یا پشتیبانی کنند.

«آجیت پای» مدیر این کمیسیون در بیانیه‌ای اعلام کرد: با توجه به دستورات امروز و در نظر گرفتن شواهد، این سازمان هواوی و زد تی ای را به‌عنوان خطرهایی برای شبکه‌های مخابراتی آمریکا و آینده فناوری ۵G کشور می‌داند.

در حقیقت این حکم به رأی موافق کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا در ماه نوامبر رسمیت می‌دهد. در آن زمان این سازمان قانون‌گذاری اعلام کرد هر دو شرکت چینی تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا هستند.

این در حالی است که آمریکا سال گذشته هواوی را در فهرست سیاه وزارت بازرگانی قرارداد و این رای جدید احتمالاً سبب می‌شود ارتباط این شرکت چینی با زنجیره تأمین ذخایر نیمه‌رسانا قطع شود.

علاوه بر این موارد دولت ترامپ سعی دارد کشورهای دیگر را نیز وادار کند تا در توسعه شبکه ۵G با هواوی همکاری نکنند. ژاپن و استرالیا نیز در همین راستا با هواوی همکاری نمی‌کنند. بااین‌وجود برخی کشورها مانند انگلیس همچنان با این شرکت چینی همکاری می‌کنند و اجازه می‌دهند نقشی محدود در توسعه شبکه ۵G کشور داشته باشد.

هواوی و زد تی ای تاکنون دراین‌باره هیچ اظهارنظری نکرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.

سرمایه‌گذاری
1405/04/22 - 11:00- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی در زیرساخت هوش مصنوعی

سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی حدود ۷۰ میلیون شِکِل در زیرساخت ملی برای مدل‌های هوش مصنوعی مبتنی بر داده‌های زیستی سرمایه‌گذاری کرد.