about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

کوزوو و رژیم صهیونیستی ایجاد روابط دیپلماتیک را در مراسم سایبری رسماً اعلام کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دولت رژیم صهیونیستی و کوزوو، که اکثر جمعیت آن مسلمان هستند، ایجاد روابط رسمی دیپلماتیک را در یک مراسم سایبری برگزار شده از طریق زوم، به دلیل شیوع جهانی ویروس کرونا، به‌طور رسمی کردند.

کوزوو همچنین با اعلام رسمی بیت‌المقدس به عنوان پایتخت رژیم غاصب، گامی بزرگ مغایر با سایر جهان اسلام برداشت و متعهد شد که سفارت خود را در این شهر بازگشایی خواهد کرد.

ملیزا هارادیناج استوبلا (Meliza Haradinaj Stublla)، وزیر امور خارجه کوزوو و گابی اشکِنازی (Gabi Ashkenazi)، وزیر خارجه اسرائیل، هرکدام در این مراسم بیانیه مشترکی را برای ایجاد روابط رسمی دیپلماتیک امضا کردند.

2 طرف همچنین 2 تفاهم‌نامه (MOU) در مورد رایزنی‌ها و همکاری‌های دیپلماتیک را امضا کردند که در طول مراسم اسکن و از طریق ایمیل ارسال شد.

علاوه بر این، اشکنازی از لوحه‌ای رونمایی کرد که پس از باز شدن در سفارت کوزوو در اورشلیم قرار می‌گیرد.

در سرتاسر جهان، پریستینا (Pristina)، پایتخت کوزوو، هارادیناژ-استوبلا از واشنگتن (و به طور ویژه، دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق ایالات متحده) برای همکاری در توافق کوزوو با اسرائیل تشکر کرد و مدعی شد که بدون تعهد قوی ایالات متحده این امر امکان‌پذیر نمی‌شد.

وی در طول این مراسم با حضور متیو پالمر (Matthew Palmer)، معاون دستیار وزیر ایالات متحده گفت :

«امروز اسرائیل به یازدهمین کشوری تبدیل می‌شود که کوزوو را به عنوان یک کشور مستقل به رسمیت می‌شناسد. مردم ما روابط دوستانه‌ای دارند و از امروز ما روابط را به عنوان 2 کشور آغاز می‌کنیم.»

این ترامپ بود که ماه سپتامبر سال گذشته رهبران کوزوو و صربستان را در کاخ سفید در اجلاس سران دور هم جمع کرد تا ظاهراً در جهت عادی‌سازی روابط 2 همسایه تلاش کند.

ترامپ در آن جلسه کاخ سفید اعلام کرد که کوزوو با به رسمیت شناختن اسرائیل موافقت کرده است. بلگراد نیز در همان جلسه مهر تأییدی بر این صحبت زد و گفت که سفارت خود در سرزمین‌های اشغالی را به اورشلیم منتقل می‌کند. با این حال، هنوز حرکت به سمت هدف آغاز نشده است.

کوزوو در سال 2008 استقلال خود را از صربستان اعلام کرد.

منبع:

تازه ترین ها
نقشه‌برداری
1405/04/02 - 12:04- هوش مصنوعي

نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسط هوش مصنوعی

محققان آکسفورد ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسعه دادند.

تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.