about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

شبکه‌ی ملی اطلاعات؛ مفهوم و چالش‌ها

به گزارش سایبربان؛ در پنجمین روز نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی، دکتر رضا تقی پور، عضو شورای عالی فضای مجازی، در مناظره‌ای با دکتر نجفی، مشاور رئیس شورای عالی فضای مجازی، درباره‌ی شبکه‌ی ملی اطلاعات، صحبت کردند.

ابتدا دکتر تقی پور در مورد مفهوم شبکه‌ی ملی اطلاعات توضیح دادند. ایشان به این نکته اشاره کردند که مفهوم این شبکه، نداشتن اینترنت نیست، بلکه بومی کردن زیرساخت‌های اینترنتی است. وی افزود هم‌اکنون کشورهایی مانند برزیل و دانمارک دارای شبکه‌ی ملی اطلاعات هستند؛ اما هنوز این شبکه در کشور ما ایجاد نشده است.

سپس دکتر نجفی تصریح کرد ضرورت وجود شبکه‌ی ملی اطلاعات میان کشورها، پذیرفته‌شده است. وی خاطرنشان ساخت چگونگی تشکیل این شبکه، در داخل ایران مورد چالش است و عده‌ای نمی‌خواهند این شبکه در داخل کشور، تولید شود.

اما دکتر تقی پور علت عدم تشکیل شبکه‌ی ملی اطلاعات را، باور نداشتن عده‌ای به‌ضرورت وجود این شبکه دانست. دکتر تقی پور اعلام کرد شبکه‌ی ملی اطلاعات، پهنای باند فراوان و بدون محدودیت و ارزان‌تر را در اختیار شهروندان قرار می‌دهد.

دکتر نجفی در ادامه، درباره‌ی مزایای این شبکه، به دریافت محتوای بومی، گردش اطلاعات در داخل کشور، قرار نگرفتن اطلاعات در اختیار بیگانگان و دور ماندن از آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی، اشاره کرد. همچنین وی برای ایجاد این شبکه، پیشنهاد داد تشکیل شبکه‌ی ملی اطلاعات نباید در دست یک وزارتخانه باشد و بخش‌های مختلف باید درگیر شوند. دکتر تقی پور نیز پیشنهاد داد باید در این راه از دانش دیگران استفاده کنیم. وی افزود نفوذ از طریق فضای مجازی وجود دارد و دشمن هم‌اکنون در داخل خانه‌ی ما است.

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.