about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

شارژ پهپادهای الکتریکی با باتری پرنده

گروهی از پژوهشگران، روشی را به منظور شارژ پهپادهای الکتریکی در میان هوا ایجاد کردند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ از زمان اختراع هواپیما، مسائل مختلفی وجود داشت که عملکرد آن‌ها را محدود می‌کرد. تعدادی از این چالش‌ها، مهارت خلبان، قابلیت‌های سخت‌افزاری و میزان سوخت بود. به منظور حل این مشکل از 1923 طرح برای سوخت‌گیری در هوا ارائه و اجرایی شد. این ایده مدتی قبل شکلی جدیدتر به خود گرفت و ارتش آمریکا هم‌اکنون در حال طراحی پهپادی است که وظیفه سوخت رانی در میان هوا را انجام می‌دهد.

از طرفی پهپادها، ابزارهای پرنده‌ای هستند که انسانی در آن قرار ندارد. این ویژگی تعدادی از چالش‌های یاد شده را کاهش می‌دهد؛ اما مسئله باتری همچنان باقی می‌مانند. به همین دلیل تعدادی از پژوهشگران به دنبال راهی هستند که بتوان باتری را در میان مأموریت، در هوا شارژ کنند.

در سال 2015، آزمایشی با جنگنده بدون سرنشین «X-47B» نشان داد، این ابزارها اگر از سوخت‌های سنتی استفاده کنند، مفید خواهند بود و توان سوخت‌گیری را در هوا دارند؛ اما نمونه‌هایی که با موتور الکتریکی کار می‌کنند چطور؟

امروزه کوادکوپترها  (پهپاد 4 ملخه) را می‌توان در همه جدا پیدا کرد و در طیف گسترده‌ای از مأموریت‌ها از آن‌ها بهره گرفته می‌شود؛ اما این ابزارها از زمان پرواز بسیار کمی برخوردار هستند که آن‌ها را آل برای شارژ شدن در میان هوا به کاندیدای ایده تبدیل می‌کند.

ژوهشگران آزمایشگاه رویاتیک با کارایی بالا (HiPeRLab) در دانشگاه کالیفرنیا برکلی، موفق به توسعه روشی شده‌اند که امکان شارژ در هوا را فراهم کرده، مدت‌زمان پرواز کوادکوپترها را تا 2 برابر افزایش می‌دهد.

باتری‌ها از اصلی‌ترین قطعات پهپادهای الکتریکی به حساب می‌آیند؛ اما سنگین‌ترین بخش آن نیز هستند. به همین دلیل افزایش ابعاد باتری معمولاً به کاهش زمان پرواز می‌انجامد، نه افزایش آن. در عوض با به کار گرفتن باتری‌های کوچک و فراهم کردن قابلیت شارژ در میان هوا، می‌توان مدت‌زمان پرواز را بهبود داد.

کوادکوپترها به طور میانگین 20 دقیقه می‌توانند پرواز کنند؛ به همین دلیل سربازان باید با در نظر گرفتن این محدودیت، به بهترین شکل ممکن از قابلیت‌های ابزار مورد بحث بهره بگیرند؛ اما با استفاده از طرح مذکور می‌توان مدت زمان را تا 40 دقیقه افزایش داد. بنابراین امکان نظارت و شناسایی بهتری به وجود می‌آید.

طرح یاد شده به این صورت است که پس از به هوا بلند شدن پهپاد اصلی، 2 یا چند نمونه‌ی دیگر که در واقع باتری‌های پرنده هستند به هوا بلند می‌شوند. در قسمت بالایی پهپاد اصلی محلی برای قرار گرفتن باتری وجود دارد که به‌صورت مرتب دیگر نمونه‌های روی آن فرود آمده، باتری خود را به آن متصل می‌کنند. در این حالت مدار موازی موجود در پهپاد اصلی به باتری پهپاد شارژر سوییچ کرده و از آن بهره می‌برد. درنهایت پهپاد شارژر جدا شده برای آماده سازی به پایگاه بازمی‌گردد و یک نمونه‌ی دیگر روی پهپاد اصلی می‌نشیند. این چرخه مدت زمان شارژ را تا 2 برابر افزایش می‌دهد.

طرح مذکور تنها یک نمونه اثبات مفهوم بوده و در محیط آزمایشگاهی، پیاده‌سازی شده است؛ بنابراین زمان تجاری‌سازی یا استفاده از ارتش آمریکا از آن مشخص نیست.

Paragraphs
تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.